Kendi kendini yok eden poşet

44396990_284271468888780_6848536855896265430_n.jpg
46128033_163080621318221_1397937442459567713_n.jpg
46414867_266729954016466_6743226963887227769_n.jpg
 
Bez poşetler kendisini yok ediyor mu yoksa tekrar kullanma imkanı mı var? Eğer öyle ise marketler zarar edecektir vermezler.
 
Bez poşetler kendisini yok ediyor mu yoksa tekrar kullanma imkanı mı var? Eğer öyle ise marketler zarar edecektir vermezler.

şimdi ki beleş poşetleri , para ile satacaklar bildiğim kadar .
yani kazık yemeğe devam sizce !!!

kazıklı voyvoda iş başında yeni yılda

fft20_mf1694274.Jpeg
 
En sevdiğim. Gereğinden fazla abuk subuk vergi vermek ve kazıklanmak.
 
En sevdiğim. Gereğinden fazla abuk subuk vergi vermek ve kazıklanmak.

telefon şirketinden devamı arıyor .
tarifenize yüksek bedel ödüyorsunuz ,
tarife değişikliği yapılım az ücret ödeyeceksiz ,

kim kime bu teklifi sunar , kazığın değişik bir versiyonu

benim çok param var , çok ödemek istiyorum diyorum .
 
Amaç doğayı korumak olsa poşetler kanunla paralı yapılmazdı.Almanya da yaşayanlar duymuştur pet şişeelerde depozito olayı vardır pet şişelerden ücret alınır fakat bu şişeler geri getirildiğinde para iadesi yapılır İstanbul belediyesi pet şişelere geri dönüşüm sistemi kurdu şişeyi geri dönüşüm kutusuna atınca akbil e para yüklüyorsunuz 3-5 kuruş ama amaç güzel keşke her şehir de böyle uygulamalar olsa işte per şişe ve plastik atıklardan kurtulma yolu böyle olmalı!Poşetlerden para al ama poşeti geri getirene para iadesi yap eğer amaç doğayı korumaksa amaç vatandaşı vergi ile soymak olunca sadece para alınması düşünülür geri dönüşümü değil!
 
Merhaba @ Arkadaşlar

Fatura kuruya ( çöpe atmayan ) kesilmiyorda yaşa ( çöpe atan ) niye kesiliyor .

Hep bir işin üç kağıdını düşünürüz , bu poşet için para vermemek için , üç kağıdını buldum .

Dİğer şu andaki örnek misali : Birileri için çıkarı cep telefonuna taksit yok düzeni , karşı atak , cep telefonu kabı bir telefon parası oluyor du , cep telefonu kabı taksit yapılıyordu ( durum çakıldı ) sisteme karşı karşı sistem tutmadı = > yine iş başında .

Bankalarda fırsatı değerlendi banka kredisi , pasta !!! bir bakıma hiç yoktan iyidir hesabı , yolunmaya devam . kazık ye kazık ye bitmez.

Sonuçta bende üç kağıtçı oldum , diyebilirsiniz .

Çözüm yolu : para ile poşeti sat , poşetin üstünde firmanın reklamı var , bizlerde bu reklamlı poşeti alıyoruz , firmanın bir yollu reklamını yapmış oluyoruz bedava mı yapacağız o zaman bizlerlere de reklamlı poşet indirimi yapsın yada reklamsız poşet satışı yapmak zorunda .

Birde bu da var reklamsız poşet satarsa , o zaman ayazdayız ,taktik tutmadı !!!

Bu durumda bizlere iş düşüyor , para para para menfaat ( çıkar ) , poşet bedeli kadar indirim yapan firmalardan alış veriş yapmanız . bu da tutmassa daha çok çıkar peşinde koşuluyor olunmalı .

Bizlere alıştırdılar 1 alana 2 adet , çarpı işaretli indirimli diye ürünler % 25 daha fazla vs gibi , beleş poşet , promosyonlar , hediye , ayrılmak zor tabiki ( severiz çıkarları ama kendimiz için olanları )

Sizlere bir taktik daha çocuklarınıza yeşil bir gelecek e faturayı tercih edin diyor o zaman kağıt , baskı , ulaşım kargosu bedeli kadar e fatura alanlara indirim yapsın niye hep cepe çalışıyor . faturayı kağıt olanada aynı e fatura olanada aynı para ticari hesaplar böyle yapılır damlaya damlaya göl olur ben keriz gibi kabul ederim . ya sizler .

Örneğin : 1000 adet tavuk var diyelim bir gaga buğday ( bir adet tavuk için ) toplam kaç kilo buğdayi eder , 0.25 TL cik poşet ve e fatura çocuklarınıza yeşil bir gelecek uyutması

Marketlerden alış veriş yapacaksanız cadde veya sokak çok olan marketleri seçin aynı market fiyatları birbirinden farkı tek olan market bazı ürünlerde daha pahalı .

Eğer fiyatları aklınızzda tutamıyorsanız videoya çekin , örneğin bir bakıyorum 10 TL olan ürün , indirim yapılmış 12 TL DEN 11 TL düşmüş ( varsayım fiyatlandırılmadır )

Hiçbir zaman kasa önüne çıkarılmış ürünlerden , kasiyer tarafından yönlendirilen ürünlerden sakın satın almayın . firmanın satış taktikleri , müdür baskısı satış ve prim vs durumlar . ( iyi niyetini kullanarak yapılan satışlar )

Ürünlerin tarihlere çok dikkat etmeniz , yanınıza da büyüteç bulundurmayı da ihmal etmeyiniz . kapağı çıkabilen örneğin özellikle yoğurt gibi ürünler , yeniden tarih ilerletilebilir konumda olanlardan almayınız . Tarihi geçmiş yoğurt piyasası vardır , ucuz ayran olarak 3 – 4 ye ekmek arası ayran yerlerinde satışı ve diğer yerler . özellikle market kendi firmasına üretilmiş ürünlere dikkat edin . indirimli ürünlerde biraz daha içine su ilavesi ile indirim fiyatı ile aynı duruma getirebilir dikkat edin kimyager değiliz ki tam bilebilelim .

Kimse alınmasın zan altında bırakmak istemem , bu yazdıklarım ve konuştuklarım varsayım üzerinedir mide bulandırıcı ( acabalarla ) olduğu için temkinli olmaya ( dikkatli ) çalışalım .

Poşet işi ve diğer işler ahlak ve eğitim ile çözülür , para geçmeyen yerde ne yapacağız .

Tam bir normlar yok . ( 1000 cc kavonoz yerine 900 cc , ) çok örnek verilebilir . düzenleme yok , üretim tarih basılmış yer altı beyaz bantlı olaması gerekir , punto harf boyutları , son moda son tarih yazılması !!!

Gerçekler acı olur derler , kimse kâle almaz seni . yine boşuna konuştun , yazdın desenize !!!!

Para para para menfaat çıkarcı oldum .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla Kalın .
 
torba almayın ben almıyorum 2,5litre kola için gerekmez ...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,955
Mesajlar
913,894
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst