Kendi Firmamı Kuruyorum

deremos

Üye
Katılım
1 Kas 2009
Mesajlar
82
Puanları
1
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar,

Şu an askerdeyim, üç ay sonra bitiyor inş. Döndükten sonra kendi mühendislik şirketimi kurmaya karar verdim. Aylardır ne yapacağım üzerine düşünüyordum ve bunda karar kıldım.

2010 yılı mezunuyum, askere gelmeden önce mitsubishi ve moeller bayilerinde çalıştım. PLC temelim kuvvetli, C ve assembler programlama dillerine hakimim.

Bitirme projem ile KOSGEB e başvurup destek almayı sonra da teknokent'te ofis açmayı düşünüyorum. Şirketi üniversitedeki hocamla ortak kuruyorum. Kendi ofisimde hem projemle uğraşıp hemde kendimi daha da geliştirmeyi, bunun yanında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu süreçte şirketimin iyi para kazanması zor görünüyor ancak piyasaya ısındıkça üstesinden gelebileceğime güveniyorum. Ayrıca askerde 8-10 milyar bir para biriktirdim.

Kararımı, senelerdir piyasanın içinde olan meslektaşlarıma da danışmak istedim, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
inşallah herşey gönlünüzce olur biryerden başlamak lazım değilmi
 
Umarım piyasada yer bulur büyürsünüz.Bizide dolgun ücretle işe alırsınız.
 
Merhaba arkadaş,
Önce ne olursunuz tüm giderlerinizi hesap edip bulunuz ve 12 aylık genel giderinizi karşılayacak bir parayı da cebinize koymadan sakın ha işe başlamayın. Sonra üzülürsünüz ve üzersiniz. Her şeye rağmen hayırlı işler.
 
piyasada iş yapabileceğine inanıyorsan ve biraz çevren varsa hiç durma derim
 
İllaki çevre var az çok, ancak sık sık sanayiyle, üreticilerle iletişimde olmayı, onları sık sık ziyaret edip, çözümlerimizi sunmayı düşünüyorum, bir kaç işten sonra referanslarımızda arttığı zaman gerisi gelir inş, teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,581
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst