Keb f4 cp parametre listesi

Katılım
26 Eyl 2014
Mesajlar
121
Puanları
1
Yaş
39
Kullandığımız makinede Keb f4 marka sürücü var kitaplarında ve internette cp parametreleri var oradan frekansının ayarları yapılabiliyor. Ama bizim elimizdeki keb f4 sürücünün cp parametreleri yok ru parametreleri var. Acaba ru ' yu biz cp mi yapmamız lazım yada ru üzerinden frekansı değiştirmemiz mi lazım? ru 6 parametresi frekans ayarlama gibi gözüküyor ama değiştirilmiyor herhalde pasaport var ama ru parametrelerinin oldugu sitelerde veya kitapcıklarda pasaport değiştirme yok.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kolay gelsin keb sürücülerde cp parametrelerine ulaşmanın yolunu anlatayım.funct tuşuna bas ve yukarı ok tuşuyla ud parametre grubuna gel ud1 parametresinin içine gir(funct tuşuna bas)100 şifresini gir enter tuşuna bas cp parametrelerine ulaşmış olursunuz.tekrar diğer parametrelere geri dönmek isterseniz cp0 parametresinin içine gir şifre440 yap enter tuşuna bas tamamdır eğer cp parametrelerinin içerisine girip bir değişiklik yapmak isterseniz cp0 parametresinin içine girip şifreyi200 yapın enter tuşuna basın kilit açılacaktır.bu söylediklerimi deneyin herhangi bir sorununuz olursa yardımcı olmaya calisacagim
 
Ayrıca şunu ek olarak belirteyim keb sürücüler kullanması ve ayarlaması en zor olan suruculerdendir bunun nedeni ise firma tamamen makina üretici firmalarla birlikte hareket edip özel uygulamalar yapıyor bu yüzden açıklayıcı pdf leri hele hele Türkçe bulmanız çok zor gibi ...diğer arkadaşın dediği gibi tepeks firması teknik destek sağlar.ibrahim bey var tepeks firmasında gorusebilirsiniz
 
Merhabalar bende KEB F5 var. Start vermek istiyorum ancak cihazın kontrolü haberleşme üzerinden sanırım. Terminalden start almıyor. Factory Reset atmak istemiyorum. Kontrolleri terminalden yapabilmem için hangi parametreleri değiştirmem gerekiyor. Manualini kurcaladım ama bulamadım.
 
Sürücüyü fabrika ayarlarına geri döndürebilirseniz terminallerden start stop yapabilirsiniz.eğer combivis programı kullanıyorsanız fr01 parametresini -4 yaparsanız fabrika ayarlarına dönmesi gerek.panel üzeeindende aynı şekilde fr01 parametresine gelip reset atabilirsiniz.ancak cp0 parametresine 440 şifresini yazıp enter tuşuna basıyoruz böylece application parametrelerine ulaşıyoruz.kolay gelsin
Merhabalar bende KEB F5 var. Start vermek istiyorum ancak cihazın kontrolü haberleşme üzerinden sanırım. Terminalden start almıyor. Factory Reset atmak istemiyorum. Kontrolleri terminalden yapabilmem için hangi parametreleri değiştirmem gerekiyor. Manualini kurcaladım ama bulamadım.
 
Cevap için teşekkürler hocam. Ancak fabrika ayarlarına dönmemem gerekiyor. Çünkü yerine takılınca yine can üzerinden çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Sürücüyü panodan dışarı alıp, gerekli parametreyi değiştirip, deneme amaçlı motor sürüp sürücünün çalıştığından emin olduktan sonra, parametreyi tekrar eski haline getirip makinaya takmam lazım. Örmeğin Siemens micromasterlarda, P700 parametresi ile, start verme işini keypad ve terminal arasında değiştirebiliyorsunuz. Bunda da bunun gibi bir ayar mutlaka olmalı ama nasıl?
 
Keb sürücülerin tamirini yapmaktayız.Özelden iletişime geçebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,895
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst