Kazan Isıtma Soğutma Kontrolü

Katılım
17 Ağu 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
yağ cıdarlı serpantinli kimyasal kazanımız ısıtma için buhar - soğutma için soğuk su kullanmaktadır ve kontrol için 4 ayrı vana vardır. ( 2 si sıcak buhar giriş - çıkış)(2 si soğuk su giriş çıkış), burada içine hammaddeler alıp ısıtma yaptıktan sonra soğutma işleminde sıcaklığın çeşitli derecelere düşürülüp o derecelerde elle katkı yapılması gerekmektedir, bunun için nasıl bir kontrol uygulanmalıdır.

teşekkürler.
 
Eliar tbb100 öneririm. Isıtma ve soğutma çıkışları olan PID kontrol yapabileceğin ve programlar yazıp kaydedeceğin bir cihaz. Daha basitleriyle de yapabirsin ama bu bütünleşik ve sorun çıkarmayacak ayrıca devre kurman kolay bir cihazdır.

Eliar Elektronik
 
Emko nun PID Quatro modeli cihazlar ile İstediğin herşeyi yapabilirsin. Yine emkoda bir cihaz daha vardı 4 farklı set değeri girebileceğin lakin onun kodunu hatırlamıyorum Web sitelerinden bir araştırma yapmanı öneririm. Başarılar.
 
Emko nun PID Quatro modeli cihazlar ile İstediğin herşeyi yapabilirsin. Yine emkoda bir cihaz daha vardı 4 farklı set değeri girebileceğin lakin onun kodunu hatırlamıyorum Web sitelerinden bir araştırma yapmanı öneririm.  Başarılar.
 
Merhaba
Eliar TBB100 KULANIM KLAUZUNU ala bilirmiyim abi.
Bu cihazla deraca kalibrasyoni yapa bilirmiyim,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst