Kavramalı Motor Hız Sorunu

Pedal baskisina gore hiz ayarlaniyor muhtemelen. Tamamen mekanik...
İşte sıkıntı burda pedala bastığın gibi full çalışıyor. Bende öyle biliyorum. Yavaş bassam da bazen yavaş çalışıyor ama genelde son hızda çalışıyor. Son hız olunca da kontrol edilmiyor dikiş.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu dikiş makineleri sanayi tip profesyoneller içindir, bu motorda hız ayarı yoktur, motor sabit hızda döner, ayak pedalına basarak debriyaj kavraması mantığıyla çalışır, (bildiğimiz debriyajda pedalı bıraktıkça kavrar bunda pedala bastıkça kavrama gerçekleşir) bu makineyi kullananlar dikiş makinesinin hızını kavrama noktasını ayarlayarak sağlarlar. zaten pek hız ayarınada ihtiyaç duymazlar, dikişin başında yada sonunda belki ihtiyaçları olur.
 
Bu dikiş makineleri sanayi tip profesyoneller içindir, bu motorda hız ayarı yoktur, motor sabit hızda döner, ayak pedalına basarak debriyaj kavraması mantığıyla çalışır, (bildiğimiz debriyajda pedalı bıraktıkça kavrar bunda pedala bastıkça kavrama gerçekleşir) bu makineyi kullananlar dikiş makinesinin hızını kavrama noktasını ayarlayarak sağlarlar.
En mantıklısı motor değişimi gerekli. Kavrama noktası ayarlanmıyor o saçmalığı var. Diğer makinalarda inverter takılı devir ayarı yapılabiliyor. Bu motorlara galiba inverterde takılmıyor anlaşılan.
 
En mantıklısı motor değişimi gerekli. Kavrama noktası ayarlanmıyor o saçmalığı var. Diğer makinalarda inverter takılı devir ayarı yapılabiliyor. Bu motorlara galiba inverterde takılmıyor anlaşılan.
Motor etiket bilgilerini atmaniz mümkün mü ?
 
kavrama mekanizması üzerinde 2 adet ayar civatası var. onlar vasıtası ile kaplin ayarı yapmak gerekiyor. ama tarif ile olacak bir iş değil. işten anlayan birinin el atması lazım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,648
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst