Kavramalı Motor Hız Sorunu

Pedal baskisina gore hiz ayarlaniyor muhtemelen. Tamamen mekanik...
İşte sıkıntı burda pedala bastığın gibi full çalışıyor. Bende öyle biliyorum. Yavaş bassam da bazen yavaş çalışıyor ama genelde son hızda çalışıyor. Son hız olunca da kontrol edilmiyor dikiş.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu dikiş makineleri sanayi tip profesyoneller içindir, bu motorda hız ayarı yoktur, motor sabit hızda döner, ayak pedalına basarak debriyaj kavraması mantığıyla çalışır, (bildiğimiz debriyajda pedalı bıraktıkça kavrar bunda pedala bastıkça kavrama gerçekleşir) bu makineyi kullananlar dikiş makinesinin hızını kavrama noktasını ayarlayarak sağlarlar. zaten pek hız ayarınada ihtiyaç duymazlar, dikişin başında yada sonunda belki ihtiyaçları olur.
 
Bu dikiş makineleri sanayi tip profesyoneller içindir, bu motorda hız ayarı yoktur, motor sabit hızda döner, ayak pedalına basarak debriyaj kavraması mantığıyla çalışır, (bildiğimiz debriyajda pedalı bıraktıkça kavrar bunda pedala bastıkça kavrama gerçekleşir) bu makineyi kullananlar dikiş makinesinin hızını kavrama noktasını ayarlayarak sağlarlar.
En mantıklısı motor değişimi gerekli. Kavrama noktası ayarlanmıyor o saçmalığı var. Diğer makinalarda inverter takılı devir ayarı yapılabiliyor. Bu motorlara galiba inverterde takılmıyor anlaşılan.
 
En mantıklısı motor değişimi gerekli. Kavrama noktası ayarlanmıyor o saçmalığı var. Diğer makinalarda inverter takılı devir ayarı yapılabiliyor. Bu motorlara galiba inverterde takılmıyor anlaşılan.
Motor etiket bilgilerini atmaniz mümkün mü ?
 
kavrama mekanizması üzerinde 2 adet ayar civatası var. onlar vasıtası ile kaplin ayarı yapmak gerekiyor. ama tarif ile olacak bir iş değil. işten anlayan birinin el atması lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst