Kavram Mühendislik Elektrik Otomasyon San ve Tic

hoktay

Üye
Katılım
3 Nis 2007
Mesajlar
34
Puanları
1
Konum
İkitelli
kavram-muh-logo.png


Firma Ünvanı:

Kavram Mühendislik Elektrik Otomasyon San ve Tic

Faaliyet alanı:

Delta PLC, Delta Panel, Delta Servo, Delta İnvertör Satışı ve Sistem Entegratörlüğü.
Banner Sensörler, Hirschmann Konnektör, Turck Sensör, Onxio Panelvisa Panel,
Endüstriyel otomasyon projeleri yapan bir firma.

Adres: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:11 No:1963 Şişli-Okmeydanı-İstanbul

Telefon: +90 212 320 88 55 (pbx)

Faks: +90 212 320 88 40

Web Sitesi: www.kavrammuhendislik.com.tr

Mail Adresi: [email protected]

Yetkili Kişi: Hakan OKTAY - Elektrik Mühendisi

Satış & Pazarlama : Banner, Turck, Hirschmann, HTS, Afi, Onxio gibi endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünlerinde dünyanın önde gelen markaların bayiliğini yapan firmamız, ürün yelpazesini Delta otomasyon ürünleri ile daha da genişletmektedir. Satış sonrası hizmetlerini müşteri memnuniyetinin en önemli bölümü olarak gören Kavram Mühendislik, tecrübe ve mühendislik bilgisini satış sonrasına da taşımaktadır. Satışını yaptığımız markalar : Phoenix Contact, Telemecanique, Merlin Gerin, Siemens, Moeller

Proje & Uygulama : Endüstriyel makina ve sistem otomasyonu projelerinde lider firma olmayı hedefleyen Kavram Mühendislik, çeşitli sektörlerde getirdiği yenilikçi çözümler ile zaman ve maddi kazanç sağlamaktadır. Sıvı dolum makinasından soğutma tesisi projelerine, tekstil makinalarından paketleme makinalarına birçok sektörlerde hizmet veren firmamız, her geçen gün portföyüne eklediği yeni projeler ile ihtiyaçlarınıza en hızlı cevap veren, kaliteden ödün vermeden en ekonomik fiyatlar sunmaktadır.


Vizyonumuz : Endüstriyel otomasyon proje ve uygulamalarında katma değeri yüksek hizmetler sunan, sektöründe lider firma olmak.

Misyonumuz : Türkiye endüstriyel otomasyon sektörünün gelişim ivmesini de aşarak dünya standartlarında, kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilen kullanıcı dostu ve fonksiyonel çözümler üretmek; sürekli gelişen ve fark yaratan ürünlerimizle müşterilerimizin rekabetçi şartlara hızlı ve etkili bir şekilde adapte olmalarını sağlamaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,572
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst