Kartlı geçiş sistemini kablosuza çevirme

moksar

Üye
Katılım
16 Şub 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar, mevcutta bulunan bir kartlı geçiş sistemini tamamen kablosuz yapmak mümkün müdür? Mevcuttaki bağlantı şu şekilde; kapı kontrol paneli Cat6 ile switch'e bağlı, kart okuyucular da sinyal kablosuyla kontrol paneline bağlı. Şimdi buradaki cat6 ve sinyal kablolarından kurtulabilir miyiz? Mümkünse nasıl bir sistem kurmamız gerekir.
 
Cat 6 kablosu ağ bağlanıyor cihazın (kapı kontrol paneli)üstündede sabit ip var sanırım ,kablosuz ağ genişleticiye bağlayıp bu kartıda mevcut ağ bağlarsanız buradaki kablodan kurtulabilirsiniz.Tabi sistemi incelemek gerekir .
Buradaki sistem kapıya fiziki olarak bağlanıyor kapıyı yada bariyeri açıyor ,kaç voltla tetikleniyorsa uygun RF röleyle çözülebilir ,şimdi bu tip sistemlerin sorunsuz çalışması için kablolu sistemlerin kullanıldığını belirteyim ,ayrıca aradaki bazı bağlantıları kaldırabilirsiniz mümkündür bir şekilde fakat mesela kapıyı,bariyeri besleyen bir enerji kaynağı yine olmak zorundadır bilginize.Ayrıca bu sistemlerin kablosuz yapıda olanlarıda yapılıyor ilk kurulumda diye biliyorum fiziki koşullara uymak için.Kolay gelsin.
 
Bu sistemi kablosuza çevirme hiç akıllıca olmaz hocam.
İnsanların kapıda beklemeye tahammülü olmaz, kablosuz bir hafta çalışsa ikinci hafta reset ister. Sürekli ister yeniden bağlanmak,donar bağlantı..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,961
Mesajlar
913,924
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst