Kart Tamiri ve Test Cihazı

biz profesyonel olarak ilgileniyoruz kart tamiri ile
 
Arkadaşlar uzun süre bu tip cihazları kullandım hatta DT1000 cihazının bire bir imaltında da çalıştım sizlerde bilirsiniz ki bu cihazlar çok pahalı cihazlardır ben kendim için geliştirdiğim ve kullandığım profesyonel V-I test cihazını sipariş üzerine üretiyorum ilgilenen arkadaşlar bana mail atabilirler.

******************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mustafa Bey,
Empedans karşılaştırıcılardan bir tane istiyorum. şu an size eposta gönderiyorum. en kısa zamanda yanıtlarsanız, memnun olurum.

Çok teşekkürler.




Arkadaşlar uzun süre bu tip cihazları kullandım hatta DT1000 cihazının bire bir imaltında da çalıştım sizlerde bilirsiniz ki bu cihazlar çok pahalı cihazlardır ben kendim için geliştirdiğim ve kullandığım profesyonel V-I test cihazını sipariş üzerine üretiyorum ilgilenen arkadaşlar bana mail atabilirler. ***
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Artos cihazını kesinlikle tavsiye etmem, test kademesi voltajı 5V. yeterli değil. Polar T3000, T6000 veya EFLVITester gibi cihazları tavsiye ederim.
 
reelektroniğin cihazını kullanıyorum çok başarılı sonuçlar alabiliyoruz
 
Bu cihazları kullananlar yorumlamali ge video lazım şimdi polar gibiyiz diyorsunuz ama bunu kanitlayin polarla karşılaştırma yapın bakalım..



HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
konuyu hortlattım ama merak işte :)
 
EFL VI Tester Scobe cihazı kullanıyorum. EFL VI tester- TFT modelini de aldık, çok hızlı eğriler oluşuyor. Çok memnunum. Sorunsuz şekilde 5 yıldır kullanıyoruz.
Satıcı firma kullanım kitabı ve videolarını sitesinde paylaşmış. İzleyebilirsiniz. Takıldığınız bir test konusunu yazınız, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
 
Bu cihazları kullananlar yorumlamali ge video lazım şimdi polar gibiyiz diyorsunuz ama bunu kanitlayin polarla karşılaştırma yapın bakalım..



HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim atölyede T6000 cihazı var. EFLVITester-TFT ile birebir aynı eğrileri veriyor. Logic, low, med ve High kademe isimleri de aynı. Örneğin ULN2003'ün, out-1 pini tüm bu kademelerde birebir aynı. Cycle hızı da aynı, iki kanal canlı ekranda karşılaştırma aynı. Tek farkı, Fiyatı. EFL VI Tester-TFT' nin çok uygun ve %100 milli ürün. İyi çalışmalar ve başarılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst