Kargo şirketleri neden var

hserdar

Üye
Katılım
27 Nis 2020
Mesajlar
171
Puanları
16
Yaş
63
Konum
izmir
kargo şirketlerinde çalışan kişilerin beyinleri mi yok . sen benim kargomu yerine teslim edersen sende kazanırsın bende memnun olurum. şirketinin devamı varoluş gayesi müşteri memnuniyetli hizmettir.
sizinde degerli yorumlarınızo duymak beni memnun eder.
 
Ucuz etin yahnisi :oops:
kargonun alıcısı benim söz konusu şirket sürat kargo temassız kod ile teslim alın msj geliyor ama kargo gelmiyor.
aras kargo ve mng de sorunlar yaşadım .
şimdiye kadar hiç sorun yaşamadıgım şirket yurt içi kargo tavsiye ederim
 
Bencede,içlerinde en iyisi Yurtiçi.
 
aslında çalışanların nerdeyse hiç kabahati yok. bir çoğu kendi aracıyla taşeron olarak çalışıyorlar ve kotaları var. çalışma şartları çok ağır bu pandemi döneminde yükleri bir kat daha arttı. biraz da onların penceresinden bakmak lazım olaya. ama bu sütten çıkmış ak kaşık ta demek değil. "abi bu gün işim çok yoğun senin kargoyu yarın getirsem olur mu?" diyen kargocuya sen ne cevap verirsin. içlerinde insanoğlu da var. hiç değilse yalan söylemiyor.mazeret belirtiyor.
 
Bazıları da hele ki yoğun pandemi yasaklarında iyice artan çevrimiçi/online alışverişleri dolaysıyla bazı kargoları daha eve gelmeden, "adresinde bulunamadı" diye not düşmüşler. Takip edince şubede olduğunu anlayabildim. Sanırım bu işi suistimal eden çürük elmalar da aralarında mevcut. Bir ara pandemi öncesi kargo şirketi farketmeksizin bir kaç ücretini kendi ödediğim kargom geri geldi. Sebep kişiye ulaşamadık! Üstelik dönüş ücretini de sizden talep ediyorlar. Sonra zarfların üzerine "ULAŞAMAZSANIZ GÖNDERENİ ARAYIN!!!" diye yazmaya başladım. Yakın zamanda bir sıkıntı yaşamıyorum.
 
Hemen hemen tüm kargo şirketleriyle birşeyler gönderdim ve aldım. Eskiden aras kargo çok iyiydi şimdilerde bozdu eve uğramadıkları halde uğradık kimse yoktu kargonuzu merkezimize gelip alabilirsin demeye başladılar. Yurtiçikargo fena değil ama çok pahalı A3 kağıtlarinin karton kutusu olur o kadarlık değersiz eşyaya 400km mesafe için 73tl aldılar bir daha hayatta kullanmam. Sürat kargodan yana hiç sıkıntım olmadı ama çevremden olumsuz yorumlar duydum.
Paketleme ve güler yüz ile teslim açısından amazondan daha iyisini görmedim. Artık bir yere birşeyler göndermem gerekiyorsa ptt kargoyu tercih ediyorum. Fiyat/kalite dengesi açısından oldukça ideal.
 
kargolar komşun olunca iyi oluyor yoksa kötü 2006'dan beri kargocularla muhatap olmuyorum o zamandan sonra bozmuşlar sürat kargo mimli en kötünün de kötüsü olma yolunda.
 
denizli den su arıtma yedek filtreleri sipariş ettim
sürat kargo nun süratlıyız demesi çözümü

sözde eve gelmişler ben kargoyu almamışım geriye satıcıya göndermişler. satıcı ile iletime geçince tekrar aynı kargoyu bana süratsız kargo ile gönderme acemiliginde bulundu 1 haftadır kargo yolda bir türlü bizim eve gelenedi.

nasrettin hocaya demişler ya hocam senin hatun çok geziyor . hocada yalan söylemeyin çok gezmiş olsa arada sırada bizim eve de uğrardı. demiş

şikayetim var sitesinde şikayet doldurdum şimdiye kadar yıl dolmadan 25000 kusur şikayet olmuş otomatik robot cevap programı var herkese aynı msj gönderiyor. teşekkür ve geri dönüş yapacaklarına dair ama , boşuna beklemeyin .
malı iade edecegim ama satıcının bu konuda suçu yok ki onuda magdur etmek istemiyorum . acaba kargo şirketini mahkemeye mi versem . neyse 1 hafta daha bekleyim belki sonunda bizim eve ugrar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst