KAREL l telefon santralinde problem

telemcii

Üye
Katılım
10 Şub 2009
Mesajlar
442
Puanları
6
Konum
ANkaRA
arkadaşlar 5 tane dış hattan 4 tanesini cepten aradığımda çalıyor yani ahizeden çalışıyor. bir hatta ana giriş terminalinde dinledim sinyal var yukarıdaki ofisin santral ile bağlanan modülde sinyal var ama aradığımda çalıyor ses var ama konsolda çalma sesi yok neden olabilir yardımlarınızı bekiliyorum
 
ofise bağlı olan modülde sıkıntı olabilir test telefonu ile hatti kontrol et ardindan normal sıradan fonksiyonu olmayan bir telefonla deneyerek kontrol edebilirisin. kolay gelsin.
 
ofise bağlı olan modülde sıkıntı olabilir test telefonu ile hatti kontrol et ardindan normal sıradan fonksiyonu olmayan bir telefonla deneyerek kontrol edebilirisin. kolay gelsin.


ofisin girişindeki modülü kontrol ettim oraya geliyor hat ama ordan santrale gidiyor sanırım. neyse biraz daha bakmam lazım.
 
santralı arıyorsun telefon normalde calıyor gozukuyor ama konsoldan ses cıkmıyor..

pekı ! şunu dene santralı ara telefon caldıgında konsol u kaldır konusma baslıyor mu? onu test et eger konusma gerçeklesırse
santral uyku modunda demekdır..

böyle olmasının sebebıde elektrıkden kaynaklanabılıyor
 
Karel Santral de dış hat servise açık olmayabilir veya o dış hat başka bir aboneye yönlendirilmiş olabilir konsol ekaranından aradığın zaman o dış hattın numarasının yanıp yanmadığını kontrol et.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
santraldeki tüm dış hat portlarını açın 877777 , 89 dışhat 11 olarak. ondan sonra tüm dışhatları sırasıyla seçerek alıp çevir sesini kontrol edin. büyük ihtimalle sorun düzelecektir. kullanılmaya dış hatları tekrar kapatmayı unutmayın 89 dışhat 0 olarak.

diğer santral programları için karel teknik servis yardımcı olacaktır ulaşabilirsiniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
konsol telefonundan 877777 yapıp programa gır ve 827 çevir tüm dış hatları kontrol edicek hat olanı acıcak olmayanı kapatıcak sonra tekrar konsolu kaldırıp hatları seçerek al bak bakalım hangısınde hat var hangısınde yok hangısınde sıkıntı var belli olur duzgun olarak dıs hatlar ayarlanır otomatikmen
 
Bende ms48 s var yeni aldim konsol telefonundan cevir sesi alamiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,122
Mesajlar
915,182
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst