Karasal yayın yapan tv vericileri hakkında

erkan1525

Üye
Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
268
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba üstadlar,
İnşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır.

Şu her il ilçede yüksek bir tepede mutlaka bulunan karasal yayın yapan tv vericileri kimin kontrolündedir? Nasıl iletişim kurabiliriz.
 
bildiğim kadarıyla belediyelerin kontrolünde.
 
bildiğim kadarıyla belediyelerin kontrolünde.
Abi sordum belediyeye de bi Allahın kulunun haberi yok. Rtüğü aradım bir sürü yere yönlendirdiler sonunda sözde teknin bir adam cevapladı dedi ki her kanalın kendi vericisi var. La dedim öyle olsa burda 20 ye yakın kanal var ama 1 tane verici var. Sinirlendi ısrar etti hepsi ayrıymış. Bende daha fazla kızmasın diye kapattım...
 
evet her kanalın frekansı farklı bu nedenle cihazlarıda ayrıdır. Tek cihazdan birden fazla yayın yapılamaz.

teknik bir konuyumu danışacaktınız?
 
evet her kanalın frekansı farklı bu nedenle cihazlarıda ayrıdır. Tek cihazdan birden fazla yayın yapılamaz. teknik bir konuyumu danışacaktınız?

Yok direği kullanmak için izin isteyecektik.

Bak abi ama burası küçük bir ilçe 20 karasal kanal var (Eski antenlerle kullandığımızdan) burda sadece 1 tane verici var. Küçük bir ilçe değil 20 tane 2. si olsa yine bilirdik, görürdük.
 
Bulunduğun bölge şehir neresi TELSİZ rolesi veya up link mi kuracaksınız size o alan içinde yer vermezler yasal prosedür çoktur trt falan filen zamanında bende çok ısrar ettim olmuyor yangın gözlem kulesi var bölgemiz de oraya bile izin alamadık bilginize.
 
Ben buldum. Kanal D ye aitmiş. Başka kanallar da para ödeyip yayın yapıyormuş. Kesin bilgi. Ben bi bilgi için araştırıyordum. Ama verici cihaz kuracaksanız bizim frekansa etki etmemesi ve yasal olması durumunda kiralayabiliriz dediler.
 
Amatör Telsiz Rölesi mi kuracaksınız? Yada radyolink?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst