KAPTAN ANDRAPOLOS' UN SAVAŞ HAZIRLIĞI... :)

Katılım
14 Ocak 2009
Mesajlar
559
Puanları
6
Yaş
55
Konum
Seyitömer Termik santralı KÜTAHYA
Kaptan Andrapolos 10 savaş gemisi ile Akdeniz'de yol almaktadır.Direğin tepesinden gözcü sevinçle bağırır : Ufukta 3 Osmanlı gemisi gözüktü...Kaptan gururlu bir eda ve yüksek ses tonu ile yaverine seslenir :Şu benim kırmızı savaş gömleğimi getirin, askerlerim savaşırken yara alırsam kan lekesini görüp moralleri bozulmasın....Biraz sonra gözcü bu sefer daha bir telaşlı ve korku dolu bağırır : Kaptaaan gemi sayısı 15 olduuu...Kaptan Andropolos yaverinin kulağına eğilir : Şu benim kahverengi savaş pantolonumu çabuk getirin.... :)
 
Son düzenleme:
Türk olmak bir farklılık,dünyaya korku salan bir şey sn. meraklı elektrikçi,dünyaya nam salmış,gücüyle,korkusuzluğuyla,gözüpekliliğiyle tanınmış bir milletiz vesselam,bunda hiç şüphe yok!

Yunanlılar geçende medyada okuduğum bir haberde bunu açıkça da belli etmişlerdir."Muhteşem Yüzyıl" dizisinin hiçbir şekilde,ne Araplar, ne de Yunan halkı tarafından,dünyada hiçbir millet tarafından da kesinlikle seyredilmemesini ileri sürmüşlerdir.Seyrederlerse,yıllarca öncesindeki vuku bulan zaferlerin,başarıların bizzat onaylatıcısı,kabul edicisi olacaklarını bizzat öne sürerek "Muhteşem Yüzyıl" dizisini seyretmeyi şiddetle reddetmişler,tepki vermişlerdir.Zaten bu haber de,medyada "Yunanlılar Muhteşem Yüzyıl'ı aforoz etti" şeklinde yer almıştı,okumuş ama forumda paylaşımı son anda unutmuştum.Türklerden korkanlara o kahverengi bezler az gelir,ayrı bir takviye bez katmanları da kullansalar çok daha iyi olur:) "Kaçın,Türkler geliyor!" deyip,fareler gibi saklanacak bir delik aramaları kendi menfaatlerinedir:),Şaka değil,ataları Orta Asya'ya Büyük Hun İmparatorluğuna,16 kurulmuş büyük Türk İmparatorluğuna dayanan şanlı bir geçmişimiz,mazimiz vardır.Şu anda tüm dünyaya dağılmış olan Türklerden ne kadar korksalar da yeridir,normaldir,anormal hiç bir durumu da yoktur.Yine beni güzel ateşlediniz,akşam da sn.yetenek bir şekilde yine ateşlemişti:),canınız sağolsun diyelim.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Üstad zaten bir kere bizi bize bıraksalar dünyayı yeniden feth edip aleme nizam vereceğiz ama ..... birde düşünüyorum galiba biz daha o olgunluk ve birikime ulaşamadık Rabbimde ülkemizin düşmanlarını onun için başımıza musallat ediyor.Bir kez ayağa kalkarsak örneği mazide olan medeniyetimizi dünyaya sunacağız evvelallah... (bakın sizde beni gaza getirdiniz) :) kalın sağlıcakla.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst