Kapasitif silo seviye sensörü

Arkadaşlar marka önemli değil seçim önemli nerde ve ne amaçlı kullanılacak ?
mesela buğday yada ayçiçeği vs.... silosu diyelim ifm elektronik sensör sensörü cama yada şeffaf mikaya yerleştirmeniz gerek ürünü görmeli ancak üründe nem rutubet veya aşırı toz varsa bu mika yada camı içeriden kirleterek hatalı sonuç alabilirseniz onun için rutubet ve toz asla olmamalı.pedallı (rotory) ,(motorlu döner) sensörler eğer sisteminiz ifm gibi elektronik sensörler için yapılmış ise 50 mt üzeri gibi kablo mesafesinde sensörün motoru elektronik sensörden daha çok akım ve güç çektiği için voltaj kaybı olup performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz birde uzun süreli kullanımlarda her nekadar toza ve rutubete dayanıklı olsada sensörün dönen kısımları tozlanıp sizi yanıltabilir.
Titireşimli sensörler evet aslında birçok katı siloda rahatlıkla ve güvenerek kullanabileceğimiz sensör modelidir ,bu ürünün bazı modelleri çatallıdır ,bu çatallı sensörleri değilde düz tektip titreşimli modelleri tercih etmemiz daha mantıklıdır ,örneğin silomuza dökülen ürün kızışmış ve topaklanmış diyelim bu küçük topaklaşmalar sensörümüzün üzerinde kalıp bizi yanıltabilir,sensörün siloya montajında silo yan tarafına 45 derecelik aşağı dogru bir açı vererek monte edilmesi daha mantıklıdır.
Sonar yada radar tipi seviye sensörleri bu sensörlerde birkaç modeldir yine yogun gelebilecek toz , rutubet ve silomuzun yapısı (metal saç,plastik polyaster)dikkate alınmalıdır bu sensörler aynı zamanda sürekli seviye oranını göstermektedir ,çalışma sistemi silo içerisine sürekli c yada kQ bandından yüksen frekans gönderip dönen frekansa göre silomuzun alttan yüksekliğini algılayarak çalışmaktadır.
Son olarakta wi-fi sensörler vardır, bunlarda çok çeşitlidir genelde silo mesafesi uzak olan yerlerde kablo karmaşası ve masrafından kısmak için kullanılır ,silo üzerindeki sensöre pil,akü ,yada elektirikle voltaş beslemesi yapılır ,sensör tipine göre silodan aldığı bilgileri wi-fi sistemi ile kontrol merkezindeki alıcısına gönderiri.
 
Yeni ürünümüz için seri üretime başladık.Silo seviye sensörlerimiz vida kapaklı,su geçirmez kutu,dişli sıyırmaz,manşonlu veya flanş bağlantılı 15-30-60 cm mil boyu seçenekli.İki durumlu led göstergesi (enerjili-algılandı durumları).
Uygulama sahası: Tüm toz ve granül malzemeler için ,Yem ve un fabrikaları çimento fabrikaları ve diger zor çalışma şartları için uygundur.
24 volt 60-100 mA Besleme ihtiyacı
Kamil Özduyucu
0364 234 5500
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...sitif-tip-silo-seviye-sensoru-186261338/detay

R65kaY.jpg
 
10 TL diyorsunuz yani.....!
 
Konu baya uzun zamandır var sayın ertek68 araçlara takılan park sensorlerı var eğer silo içinde dolum oranı dersenız olmaz ama doluma yaklaştığını haber verır röle çıkışı sanırım takılır fazla pahalı bişeyde değil bence iş yapar kolay gelsin
 
Teşekkürler Sn. Tekin126
Evet konu eski ve ben o işi halletim... Ozduyu isimli arkadaş ürün ilanı ile yeniden canlandırmış dikkatimi çekti baktım da ilandaki fiyat ilginç geldi...
 
Siz gibi profosyonel uygulayıcılar ile nihayi tüketiciler üzerine uyguladıgımız fiyatlandırma politikamızı zayi etmemek için sadece sembolik bir ücretledirme ile ilan verilmiştir. Dikkatiniz için teşekkür ederiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst