Kapasitif silo seviye sensörü

selam ben savaş
emekelektrik42 firma ismimiz şirket oldugumuzdan dolayı PEKİN MAKİNA OTOMASYON ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN TİC LTD.ŞTİ. OLARAK degişti. Aradıgınız sensörleri kendimiz imal etmekteyiz. Fiyatı da cazip. Elektronik kapasitif sensör resimlerini Pekin Otomasyon sitemizi ziyaret ederseniz görebilirsiniz.
Bizde bu sensörleri un ve yem fabrikalrında kullanıyoruz. Bir sıkıntı da yaşamadık.
Fiyatı: 150 tl +KDV
 
Röle Çıkışlı olacak diye bir şartı transistör çıkışlı NPN veya PNP kapasitif yaklaşım sensörüne 10-16 A seviyesinde bir anahtarlama akımına sahip bir röle ile çözebilirsiniz.
 
hala lazımmı sana sensör bilmiyorum ama ben yınede yardımcı olayım sana bizim kendi imalatlarımız var silo sensörleri ile şuan denemeler yapıldı artık piyasaya satışımız sunulmuştur
 
Fark veya gauge basınç yöntemi ile de seviye ölçümü oldukça sık kullanılan bir yöntem. Ben de bir firma da saha enstrumanları konusunda çalışıyorum. Fark basınç transmitterleri hassasiyet oranı 4/10000'e varabiliyor.
 
Bu tip sistemlerdeki en kullanışlı yöntem ultrasonic olanlardır.. bu konuda araştırma yapmanı tavsiye ederim fakat biraz pahalı olabilir.
 
Motorlu seviye sensörleri hem fiyat hemde işletim yönünden çok uygundur.Kontak çıkışı vardır.google da arat uygun firmayı bulursunuz.
 
SİCK ULTRASONİC SENSÖRLER VAR ELİMDE
sick UM30-12112 ULTRASONİC SENSÖR ------------------FİYAT 600 TL/ADET
sick UM30-14113 ULTRASONİC SENSÖR ------------------FİYAT 900 TL/ADET

İLGİLENİRSENİZ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst