KAMUDA İŞ GÜVENLİĞİ VE ELEKTRİK ÜZERİNE

Değerli büyüklerim bir kamu kurumunda iş güvenliği uzmanı olarak görev yapmaktayım kamu personeliyim, bina zemin kat dahil 14 kat ve her katta enerji odası ve UPS odalarımız sistem odalarımız mevcut, toplamda 1200 e yakın oda mevcut ve ben bazı katlarda kaçak akım rölelerinin körlendiğini yada devre dışı bırakıldığını düşünüyorum, elektrik ile ilgilenen teknisyenler bana bilgi vermiyor, bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim ? İdareye test raporu istediğimi yazdım ama yine de elektrik teknisyenleri

Değerli büyüklerim bir kamu kurumunda iş güvenliği uzmanı olarak görev yapmaktayım kamu personeliyim, bina zemin kat dahil 14 kat ve her katta enerji odası ve UPS odalarımız sistem odalarımız mevcut, toplamda 1200 e yakın oda mevcut ve ben bazı katlarda kaçak akım rölelerinin körlendiğini yada devre dışı bırakıldığını düşünüyorum, elektrik ile ilgilenen teknisyenler bana bilgi vermiyor, bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim ? İdareye test raporu istediğimi yazdım ama yine de elektrik teknisyenleri
Test butonu ile kontrol edebilirsiniz ama buda tam olarak bağlandığı anlamına gelmez ameliyatlı kar test düğmesine basılınca açma yapar ama koruma yapmaz. kalibrasyonu yapılmış ölçüm cihazlarıyla kontrol edilmesi daha garanti olur.

Testte açan kar normal çalışmada nasıl açmaz . Bunun mekanik olarak olması mümkün değil.Bahsettiğiniz şeyin şehir efsanesi olma ihtimali çok fazla. Ben böyle saçmalığı hiç duymadım. Mümkün olsa bile bu resmen adam öldürmeye azmetmekle eşdeğerdir.

Son düzenleme:
Bunların herhangibirisinden edinmek çokmu zor ? Afedersiniz ! , b.k yiyen ! ,kepçesini yanında taşır.

Ekli dosyalar

• PRİZDEN TEST 4.webp
    PRİZDEN TEST 4.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 4
  • PRİZDEN TEST 1.webp
    PRİZDEN TEST 1.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 4
  • PRİZDEN TEST 2.webp
    PRİZDEN TEST 2.webp
    63.9 KB · Görüntüleme: 4
  • PRİZDEN TEST 3.webp
    PRİZDEN TEST 3.webp
    151.2 KB · Görüntüleme: 4
Vatandaşın düttürük elektrik sobası, kettle ı kaçak akım attırıp bilgisayarların elektriği kesiliyor herhalde. Aynen bizde vaki. Geçen yemek ısıtacağım. Ocağı açtım. Kaçak akımlar tak aşağı. Bütün odalardan hoaaaauuaaauuuaa sesleri :)

İlk sorunda,paket servis ! olacağının farkında bile değil maalesef.Bu konudaki mazeretleri kimse kabul etmez.
Bizim memlekette iş güvenliği uzmanlığına verilen paraya tamah edip o işi yapmak enayilikten başka bir şey değil. Uzman arkadaş varsa kusura bakmasın. Az masraflı günah keçiliği bence bu mesleğin adı. 3 sene 5 sene yaparsınız bir halt olmaz. Olası bir adlı vakada oturtacak kazık beğenirler size. Ne patrona! sözünüz geçer ne çalışana. Yangın tüplerinin son kullanım tarihi meşguliyet alanınız olur ancak.

Forum istatistikleri

Konular
131,473
Kullanıcılar
455,395
Son üye
cekok

Yeni konular

Geri