Kameralardan Görüntü Alamıyorum

Katılım
6 Kas 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar
İnternetten Goldnet RT 5108 HD DVR kayıt cihazı ve goldnet RT 4276 model güvenlik kamerası aldım. Fakat ne yaptımsa kameralardan bir türlü görüntü alamadım. Acaba bu iki cihaz birbiriyle uyumsuz mu? Yada gözden kaçırdigım ufak bir detay ne olabilir? Yardımlarınızı rica ediyorum. Harbiden canımı sıktı bu durum. Daha önceden de kamera sistemi kurdum ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum.
 
Çok anlamamakla beraebr bazı sitelerde kamera için 1080p çözünürlük diyor dvr için ise 720p dolayısıyla uyumsuz görünüyor, satın aldığınız dükkanda deneme imkanınız yok mu netten mi sipariş verdiniz?
 
İnternetten satıcıya sorarak sipariş ettim. Kameranın DVR cihazıyla uyumlu olduğunu söyledigi için satın aldım.
 
Bir ürünü İnternet'ten alacağınız sırada almadan önce ürünleri ve satıcıyı biraz araştırmanızı öneririm.
 
İlginiz için teşekkür ederim. Satıcı ile yada kameranın teknik servisi ile görüşücem ama uyumsuz olduğundan yada ayarlanıp ayarlanamadığından kesin emin olmak istiyorum. Mesela kameranın çözünürlüğünü düşürebilirsem belki olabilir diye düşünüyorum.
 
Kamera bağlantilarınız doğrumu ? Uyumsuzluk konu degil, 2 si birbirine uyumlu cıhazlar
 
Hocam kameranın kablosunun ortasında yukarı aşağı sağa sola dönen bir buton var mı? Varsa bu butonu farklı yönlerde deneyerek kameranın çözünürlüğünü düşürebilirsiniz. Varsa o tuşlardan birisi hd, birisi analog görüntü verir. Analog görüntüyü kamera çalışıyorsa her türlü dvr dan alırsınız. Ayrıca kamera enerji geldiğinden emin misiniz?
 
Hocam öcelikle DVR görüntüyü açıyorsa ki bunu DVR'a moitör takarak görebilirsiniz. Eğer ki görüntü varsa uyum problemi yoktur. DVR'da HDD takılı olduğunu ve bağlantılarının doğru yapıldığını varsayarak diyorum ki DVR'dan kayıt ayarlarını (hareket+Sürekli) kontrol edin. DVR'dan HDD'nin durumunu kontrol edin.( HDD formatlama gerekebilir. Formatlamadan kayda başlamaz). Kamera'nın görüntüsü DVR'da var ise zaten kamerada yapabileceğiniz birşey yoktur. Ayrıca DVR Ekranında görüntünün olduğu yerde kayıt işareti (kaset şeklinde) var mı ?
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,562
Kullanıcılar
449,918
Son üye
mustafa 909

Yeni konular

Geri
Üst