Kamera Sistemi

sheriff

Üye
Katılım
28 Şub 2006
Mesajlar
75
Puanları
1
Arkadaşlar bir binanın muhtelif yerlerine kameralar yerleştirip yalnızca hareket halinde kayıt yapmasını istiyoruz. Bu sistemin kurulumu için maaliyet fiyatları lazım. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
kamer ile fabrikanın 10 noktasını kontrol edebilirmiyiz proje?
 
Slm arkadaşım. örnek olarak 4 kamerayı baz alırsak. gece görüş renkli 4 adet kamera normal olanlar 150$ dan ve lensli kamera hesaplarsan dahada maliyet düşer. 1 adet 4lü capture kart 120 frm olursa gerçek zamanlı kayı yapar 80 ytl. 25 ytl ye olanlarıda mevcut. cctv kablonun metresi 1$ kaç metre giderse.. 1 tanede tam regüleli güç kaynağı 12V 3A. 30ytl civarında. bu sistemi bilgisayar veya DVR da toplaman gerekir. capture kartla beraber cd gelir bilgisayara sistemi kurunca ayarlarda sensörü okeylersen sadece ortamda hareket olursa kamera çalışır ve kayıt yapar. böyle bir sistemin maliyeti bilgisayar hariç normal 750-1000 arası malzeme.. DVR 300$ dan başlıyor.. ama apatmanda çanak anten sistemi varsa tüm dairelere görüntüyü dağıtabilir ve kayıt yapabilirsin..
 
slm arkadaş tabiki edebilirsin bir kameraları bir bilgisayarda toplayıp internet bağlantısı üzerinden 10 kameranın görüntüsünü dünyanın her yerinden görebilirsin. hatta sesli gizli kamera koyarak olup biteni başka bir şehirden, ülkeden izleyip dinleyebilirsin.
 
etmemen için bi sebep yok kardeş 10 kamera olmaz yalnız ya 8 ya 16 olcak sebebi şu dvr kartlar 4-8-16 kanallı üretilirler.tabi 10 kameraya 16 kanallı bir kart takarsın ama diğer kanallar boşa gider çok fazla zorluğu yok kamerayı istediğin yere monte edecen sonra ona uygun lens ayarlıcan cctv kablosunu(6 başlı 2 si güç 2 si video 2 side ses kablosudur.pc nin içinede dvr kartı takcaksın hani ram in falan takılı oolduğu soketler varya orada boş bi sokete takcan işte sonra cctvden gelen kabloyu bnc konnektöre takcan dvr nin programıda kurdunmu tamamdır işte kolay gelsin
 
yeni DVR kayıt cihazlarında bile hareket ile kayıt tam olarak çalışmamakta, bu noktada sıkıntılar olabilir.
 
bütün dvr kartlar ve dvr kayıt cihazlarında hareket alıgılayı vardır harekete göre kayıt baska türlü harddiskler dolar tasardi :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst