Kamera Sistemi Önerisi

Katılım
13 Ocak 2012
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
43
Selamun Aleyküm,
Forumunuzda yeniyim arkadaşlar, daha evvel çalıştığım şirketin güvenlik kamera kayıt- Bakım vb. işlerini yapıyordum, şuan 2 adet işletmenin güvenlik kamerası ihtiyacını karşılamak üzere bir sistem satın almak istiyorum fakat bilgilerim güncel değil, DVR olarak kayıt yapmayı tercih ediyoruz, forumda konuyla ilgili araştırma yapmış olmakla birlikte genelde fiyat performans ortalaması iyi olan markalar arasında neutron tr serisi cihazların önerildiğini farkettim. bu iş için çok yüksek bedeller ödemeye hazır olayan işletmeler ve kötü kalite çin malı alıp başımızın ağrımasını da istemiyoruz. konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ihtiyaç duyduğum cihaz ve adetleri aşağıda belirttim.

2 adet DVR Rec.
12 adet Kamera.
 
Sn.ozyurterdem,sektörde Çin malı,Taıwan malı ve Kore malı ürünler bulunuyor.Fiyat bakımından Çin malı ürünler piyasaya hakim.Neticede kaç liralık bir bütçe ayırdınız bu çok önemli.Çin malı ürünlere yeten bir bütçe ile Kore malı bir ürün alamazsınız.
 
çin malı bir ürün almayı düşünmüyoruz, ilk satın almada ucuz da olsa uzun vadede pahalıya maloluyor. kalıcı bir çözüm olsun, uzun yıllar kullanabilelim istiyoruz. üst segment ürünlerin fiyatları malum, o kadar profesyonel yatırımlar yapmakta istemiyoruz.
ortalama bütçe olarak işletme başına 1500 - 2000 liralık bir yatırım ile bu işin üstesinden gelmek istiyoruz. durum bundan ibaret şimdilik. tüm bunları göz önüne aldığımızda hangi ürünleri tercih etmek yerinde olur sizlerce?
 
slm arkadaşım ben genelde dvr cıhazda pinetronu kameradada vguard ve bullwark urunlerını kullanıyorum cok kalıtelı ama dediğin sıstem yarı yarıya dusunursek 6 şar kameralı olacak ve sen her işletmeye sekiz kamera kapasiteli sistem kuracaksan eğer dogruysam dediğin bütce biraz dusuk ben 4 kanal sisteme o fıyatları verıyorum pahalıdır ama uzun omurlu cozumdur eğer ucuz dusunursen neuotron dvrlarda fena değil diye biliyorum hıkvısıon bunları dusunebılırsın kameralara gelince vguard bullwark vıtec bunlar kalıtelı urunler geuvısıon urunlerıde cok bulunuyor pıyasada ama bunların kalıtesınde görüntü kalıtesı yok ama sen bılırsın kolay gelsın baska sormak ıstedıgın bırsey varsa yardımcı olmaya calısırım saygılar
 
Sn.ozyurterdem,düşündüğünüz bütçe ile bırakın orta karar bir ürün grubunu zoru zoruna en alt segmentten Çin malı ürünler tercih etmek zorunda kalırsınız.Benim tavsiyem bu bütçe ile bu iş mutlaka yapılacak ise kalite veya marka faktörünü ikinci plana bırakıp,kameraların kullanılacağı yere ve amacına göre uygun teknik özelliklerde seçilmesi,DVR cihazının özellikleri ve HDD kapasitesi birinci plana alınmalıdır.Her yere sıradan gece görüşlü IR kameraları doldurmakla iş bitmiyor.Nerelere varifokal auto iris lens gerekiyor,nerelere box ,dome veya IR kamera gerekiyor.Hiç olmazsa ucuz bile olsa günün tamamında yeterli görüntü alınabilen bir sistem kurmakda bir başarıdır.
 
fiyat performans olarak kore malı neutron en iyisi, ucuz bir sistem düşünürseniz, balitech var. Kayıt cihazları iyi kameraları tam olarak şans bazısı iyi bazısı gerçekten çok problemli fakat garantili en ucuz bu firmanın ürünleri, kurulumu siz yapacaksanız çok uygun fiyat teklifi verebilirim. ilgilenirseniz iletişime geçin [email protected]
 
yorumunuz için teşekkür ederim, bu konuda size katılsam da, işletme sahipleri açısından durum biraz farklı algılanıyor biliyorsunuz. sizin önerebileceğiniz, baş ağrıtmayan DVR varmı?
 
tknsyn
yorumunuz için teşekkür ederim, bu konuda size katılsam da, işletme sahipleri açısından durum biraz farklı algılanıyor biliyorsunuz. sizin önerebileceğiniz, baş ağrıtmayan DVR varmı?
 
Ev yapı marketler de bile satılır hale geldi. yakında bakkallar satacak.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst