Kamera Kayıt cihazı ve Kamera Önerileriniz ?

xfighter9

Üye
Katılım
12 Mar 2012
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba,

Ben mağazama kamera sistemi kurmak istiyorum, elektronik bilgim orta düzeyde. Amacım orta kalitede bir sistem kurmak. Forumu incelediğimde Dvr cihazının Full D1 ve h264 olması yonunde bilgiler buldum, bu tarzda makina önerebilirmisiniz.
Kamera konusunda ise butcem adte başına 80 $ civarı, bu fiyatlarda kamera önerebilirmisiniz.
İç ortamım gündüzleri ışıkları yakmadıgım zaman ışık yonunden baya zayıf, dış ortamım ise gece ışık alımı cadde olmasına rağmen oldukca düşük. Işık azlıgını on plana alırsak önerebileceğiniz kameralar hangisidir.
Adaptör ve kablo öneriniz varmıdır, şu standartı taşımalı diye...

Kolay gelsin...
 
Oem marka kamera kullanırsanız işinizi görür.Kameralar IR kamera olursa ışık sorunun ortadan kalkar kamera sayısına göre dvr secebilirsin D1 de kayıt yapması görüntünun iyi olması demek eğer kayıt görüntüsü o kadar önemli değilse normal bi dvr işinizi görür.Kamera başına 2 amper olarak hesaplarsanız adaptörü ilerde sıkıntı yaşamazsınız.örneğin 5 kamera için 12V-10A bi adaptör kullanabilirsiniz.kablo olarak 2+1 veya 4+1 cctv kablosu kullanabilirsiniz.Bu kablo ile kameraları merkezden beslersiniz.Eğer profesyonel yardım almak sistemi kurdurmak isterseniz iletişim bilgilerinizi mail atarsanız yardımcı olabilirim.Mail adresim: [email protected]
 
Merhaba,
Kayıt cihazı olarak Avtech DR086 modelini sipariş verdim. D1 ve h264 oldugu yazıyordu. Kamera konusunda hala kararsızım. Bu konuda yardımlarınız bekliyorum.

Kolay gelsin...
 
bence en sorunsuz kayıt cihazı blw veya pinetron dur araştırırsan kullanmış ve memnun olmayan cok azdır
 
iç ortamda dome kamera düşünüyorsanız JMK JK 758Z öneririm, bu kamerayı 100$ civarı bulabilirsiniz yine dış mekanda jmk markasını tercih et derim.

bana kuruluma gelen elemanlar, jmk'yı baya bir öneriyorlardı, ancak ben kendi isteyimle başka marka geg-6049_a kurdurttum.

dvr cihazının, d1 olmasıda bi işe yaramadığını bende öğrendim, çünkü D1 704X576 kayıt çözünürlüğünde kayıt cihazları 6fps hızda ancak kayıt edebiliyorlar ayrıca bu kayıdın birkaç saatlik büyüklüğü gb'larca olabiliyor. gerçek full d1 cihazlarda 1000 lira gibi fiyatları var.

normal bi kayıdın çöcünürlüğü CIF 352X288 25 fps olacaktır, bunda bitrate'İ artırarak ancak kaliteyi artırabilirsin.
 
Son düzenleme:
Güvenlik sistemleriminizi incelemenizi tavsiye ederim. Her bütçe için farklı güvenlik sistem çözümlerimiz mevcuttur . Setlerimizde bağlantı iin ihtiyacınız olan tüm aparatlar mevcut olup , birbirleri ile uyumlu modeller kullanılmıştır .
 
abi ozaman biz dükkanı kiitliyelim gidelim .Bilgisayara format atmak muhabbetine döndü bu iş .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst