Kamera ile ilgili sorum olacak?

yusuf.

Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Öncelikle herkeze merhabalar..Arkadaşlar benim bi sorum olucak.ben evin giriş kapısına kamera koyup tw den gelen gideni izlemek istiyorum.kayıt vs.. ye gerek yok sadece görüntünün olması bana yeterli.bunun için hangi malzemeleri almam gerekiyo? Yardımlarınız için şimdiden tşkkr ediyorum..
 
öncelikle nasıl maslzemeye ihtiyacın olduğu kullanacağın kameraya bağlı webcam yada güvenlik kamerasında kullancağın cihazlar farklılık gösterir kayıt yapmayacağın için iş biraz daha kolay soruna yanıt alamadıysan ne tür kamerayla izleceksin onu yazx tekrar yardımcı olmaya çalışalım.
 
1 adet kamera,yeterli uzunlukta kamera kablosu,alacağın kamera 12V olacak ise bir adaptör yani güç kaynağı,eğer alacağın kamera 220v olacaksa güç kaynağına gerek yok.Tv bağlantısı için scart kablo Av girişinden izleyeceksin mecburen,scart yerine televizyonda varsa RCA girişi için tost fiş de olabilir scart yerine.kamera konusu senin bütcenle alakalı bir olay.gece görüş istersen iyi bir kamera alman lazım,fiyat artar doğal olarak.
 
İhtiyacın olan malzemeler,

1. CCTV KAMERA (Lensini iyi seçmen lazım, 3,6 mm lens geniş açı gösterir ama objeler küçük olur, lens büyüdükçe açısı azalır ama objeler netleşir, kapı girişine takacaksan 6 yada 8 mm lensli bir kamera öneririm, Örneğin Balandi BX-602 sony 540 TVL 6 mm lensli gece görüşlü, dahili ayağıda var)

2. BNC konnektör, Power Konnektörü, 12V 1 Amper adaptör(iyi bir adaptör almanda fayda var) , ihtiyacın kadar kablo.

3. arkadaşların dediği gibi Scart dönüştürücü, yada RCA dönüştürücü, ama ben RCA dönüştürücü öneririm,
 
Kameranının lensi iyi olsun ayrıca dönerli olsn :)
 
arkadaş masrafsız bir şekil istersen 1 basit kamera birskart tost kablo 12 v adaptör yeteri kadar blendajlı kablo en ucuz bir şekilde kullanabilirsin basit
 
Dijital fotoğraf makinesi konusunda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.Kendim araştırıyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Alırken neye dikkat etmem gerekiyor.Marka olarak hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
 
Nikon veya Canon derim kesinlikle...
 
okulda kameralar tv den gosterdıgınde elektrık ananahtarına yakıp sondurdugumuzde tv ler de goruntuler kayboluyor ne yapabiliriz tesekkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst