kamera görüntüsünü internetten izleme

ugur7106

Üye
Katılım
3 May 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
35
selamün aleyküm...

arkadaşlar 4 lü kayıt cihazım var ve 4 tanede kameram var ve ben bu cihazı internete bağlayıp başka biryerden bu kameraları internetten izlemek istiyorum ve şöyle birşey daha var ben bu kameraların görüntüsünü ipone telefonumdan izleyebilirmiyim? nasıl bir yol izlememek gerekiyor bunun için?
 
bu işi yapan birisine git servis ücretini öde o halleder
 
egerkı formu arastırırsan ben dahıl bırcok kısı bu konu hakkında detaylı bılgı vermıstır
ve cep telefonundan ızleyebılmen ıcın oncelıkle kayıt cıhazının bunu desteklemesı lazım
ben sana burda anlatsamda netten ızlemen ıcın yapman gerekenlerı anlamıyacaksın cunku teknık terımler kullanıcam ve sende bu konuya uzak oldugun ıcın hayal kırıklıgına ugrayacaksın
sana ozelden maıl adresımı yazıcam kayıt cıhazını bır ekrana baglarsan ve webcam acıp cıhazın menusunu gosterırsen suraya gır buraya gr derım ve bılgısayarına uzakdan erısıp ayarlarını yaparım en fazla bu kıyagı yaparım cunku bunu yapmam 10 dk ıse sana burda anlatmam ve her sorun karsısında cozumu soyleyıp senın uygulaman epeyce bır zaman alır kolay gelsın
 
kameranın takılı oldugu cihazın ip numarasını modemin dmz sini acarak oraya yaz.dısardan gelen bütün istekler yazdıgın ip numarasına yönlendirilecektir.daha sonra googleden ip numaram yazıp ip nonu bul ve uzak bilgisayarın adres cubuguna yazarak izle.cep telefonu icin telefonuna özel kamera izleme yazılımı bulman gerekli.her markanın kendine göre izleme yazılımı var.
 
kameranın takılı oldugu cihazın ip numarasını modemin dmz sini acarak oraya yaz.dısardan gelen bütün istekler yazdıgın ip numarasına yönlendirilecektir.daha sonra googleden ip numaram yazıp ip nonu bul ve uzak bilgisayarın adres cubuguna yazarak izle.cep telefonu icin telefonuna özel kamera izleme yazılımı bulman gerekli.her markanın kendine göre izleme yazılımı var.

İphone dan izleme olayını kayıt cihazın desekliyorsa arkadaşımızın dediği gibi dış internet ıp ni yazıyorsun b ir kağıda iphonedan apple store a giriyorsun örneğin bullwark eco serisi bir kayıt cihazına sahipsen aplayer adlı uygulamayı indiriyorsun ve gerekli ıp ve port tanımlamalarını yapıp bağlantıyı sağlıyorsun.Ama her cihazda farklı bir program kullanılabiliyor mesela spectrada tamamen farklı bir arayüzle izliyorsun vsvs.Umarım faydalı olur.İyi günler...
 
arkadaslar cevaplariniz için çok teşekkür Ederim... GENERAL212 onu herkez akil edebilir yardim etmeye niyetin yok bari yorum yapma.
 
S.a Kardeşim Ben Senınle Nasıl Irtıbata Gece Bılırım ? Mesaj Atarmısın Sana Zahmet ...
 
DVR internetten izlemek için once cihaz ustunden local IP ayarlarını yapman lazım ve bu ayarla verdigin IP tarayıcı araç cubuguna yazdıgında kullanıcı adı ve sifre ile baglanabiliyorsan ilk adımı yaptın demektir . Sonraki adım Kullandığın modemden Port Yonlendirme yapmaktir . DVR kitabından internet icin kullandıgı portu ogrendikten sonra Modeme baglanip bu porta gelecek butun istekleri local IP ye yonlendireceksin . Bunun amaci dişaridan gelen ( internet ) bu porta istekleri local deki DVR yonlendirmek ve baglanti saglamaktir . Bununla ilgili Port yonlendirme diye aratirsan cok fazla bilgiye ulasabilirsin . Eger benim için bunlar zor diyorsan google elindeki DVR in manuelini burada paylasabilirsen daha fazla yardımcı olabilirim . Iphone gelirsek AppStore de ucretli satılan degişik programlar var tabi yine DVR in manuelinden Iphone destegi var mı bakmak lazım . Unutmadan statik ( sabit ) IP adresin yoksa modemin her kapanıp açıldığında IP adresin değişir ve DVR a baglanamazsın bu yuzden IP ni ya sabitletmen lzım yada No-IP DDNS gibi sitelerin nasıl statik baglanti sagladığını ogremen lazım .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst