Kamera görüntüsünü 1 km uzağa kablosuz gönderme

mceyk

Üye
Katılım
17 Eki 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar Merhabbir depoda 16 adet kamera var. bu kameraların goruntusunu yaklasık 1000 mt uzakdanki ofiste bulıunan kayıtr cihazına kayıt yapmak istiyoruz. bunun için çanak anten sistemi kullansak nasıl olur nasıl yaparız?
 
Bizim işyerimizde de 16 kameralı kayıt cihazı var ve ethernet hattı üzerinden İstanbul Ofisimiz üzerinden takip de ediliebiliyor.Çanak anten kullanmak yerine bu tür bir kayıt cihazını kameralrın bulunduğu yere koyup nternet üzerinden takibini yapmanız nasıl olur:?

Sanırım düşünceniz herhangi bir hırsızlık olayında güvenlik kamera kayıtlarının ele geçirilmemesi için:?
 
yener beyin dediği gibi çanak anten sistemi kullanmaya gerek yok.dvr cihazını yada bilgisayarını kameraların olduğu yere koyup internet üzerinden izlemeniz daha kolay olur.
 
atkadaslar mceyk abının dedıgı farklı sızın dedıgınız gıbı olması onun ısıne yaramıycaktın ınternetten ızlıyebılır hatta kayıtta tapabılır ama bunun ıcın yıne depoya bı kayıt cıhazı koymak lazım fakat depoda kayıt cıhazı ıstenmıyor goruntuler dırek ofıste kayıt yapılsın ıstenıyor
 
çanak için radyo telsiz ruhsatı almanız lazım, lazerle deneyin yada kablo için 1km uzun değil..
ama kilitli bir bölmede depoda kayıt daha iyi çünkü 16 kez fazla bant genişliğine ihtiyacınız olacak
 
Kablosuz görüntü taşıma işi 16 kamera için çok maliyetli olacaktır (özel izin gerektirmeyen yasal cihazlarla). Eğer 30 - 40 bin dolar gibi bir maliyet göze alabileceğiniz bir rakamsa o başka. Onun yerine cat6 kablo + video balun çözümü daha mantıklı. Kablosuza göre çok çok daha ucuza malolacaktır.
 
konu 10 gün önce açılmış ama;
-burda öncelikle deponun içindeki kameralardan bahsediyoruz,
-muhtemel bu 16 kamera merkezi yerde toplanıyordur kamera kablo mesafesi nedir,
-merkezde DVR yoksa swiç veya multiplexır cihazı vardır, tek aktarımmı yoksa 16 ayrı aktarımmı isteniyor.
- hava hattı çok kaliteli olmalıdır . hava koşullarından etkilenecektir. kayıt önemlidir. maliyetli ve zahmetli bir iştir.
- depo ile ofis arasındaki mesafe şahsi şirket arazisimi yoksa şahıs arazilerimi bunları bilmeden yorum zor.

Ama en mantıklı olanı Depo da Endüstriyel bir DVR cihazı kullanıp .Nettende ofiste takip etmektir.
 
50 km ye kadar kablosuz aktarım sistemini 1 adet verici lnb 1 adette alıcı lnb vasıtasıyla gerekli ekipmanlar ve kurulum dahil 1850 $+kdv ye yapabilirim arkadaşım,özelden görüşelim...
 
Arkadaşlar Merhabbir depoda 16 adet kamera var. bu kameraların goruntusunu yaklasık 1000 mt uzakdanki ofiste bulıunan kayıtr cihazına kayıt yapmak istiyoruz. bunun için çanak anten sistemi kullansak nasıl olur nasıl yaparız?

arkadasım sorununu canak anten kullanmadan goruntu bozulması vs sıkıntı cekmeden cozebılırım yalnız masrafı yuksek olur goruselım dersen msj atabılırsın.... saygılar....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,624
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst