Kamera görüntüsü taşıma

kaya07

Üye
Katılım
9 Ocak 2008
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
1500 metre ilerde bulunan kameranın ofisten izlenmesi için nasıl bir yol izlenmeli şimdiye kadar rf sistemi var ondada tam verim alınamıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
 
fiber kablolu sistemler deneyin derim.
Ya da kamera ile ip ye dönüp, daha sonra internet üzerinden erişim ile olabilir
 
Öncelikle ilgine teşekürler enginapca ip ye dönünce o kadar mesafeyi nasıl getireceğiz wi-fi de sorun cıkarmazmı acaba ?

 
Sn.kaya07,en ucuz yöntem havadan,karadan bir şekilde kablo döşemenizdir.kablo döşeyemiyorsanız Analog receiverler LNA ve LNB kullanarak link yapabilirsiniz.Daha fazla para harcayıp daha kararlıl bir aktarım için 2,4Ghz anten seti kullanabilirsiniz.
 
tknsyn Teşekürler, Bölge 600000 m2 bölgede 9 adet RF link sistemi var ama burası sanayi bölgesi olduğundan dolayı çok yüksek binalar ve ağaçlar var onun içinde veri alış verişibazen kesintiler oluyor tamir ve bakımı kolay olabilecek bi sistem oluşturmamız lazım,
2,4 GHz sistemde gerekli malzemeler neler ve kurulum nasıl olmalıdır
 
Öncelikle bende arkadaslar gibi fiber kabloyu önereceğim.yada IP kamera kullanırsanız acses pointlerle kablosuz olarak iletebilirsin.
 
Özellikleri:

Kablosuz görüntü aktarımında kullanılan Texecom-2000 model nolu ürünümüz 1 Verici (Kablosuz Görüntü Aktaran) ve 1 Alıcı'dan (Kablosuz Görüntüyü alan) oluşmaktadır.

[*]Görüntü aktarım mesafesi 2000-2500 metredir.
[*]Çalıştığı frekans aralığı 2.400-2485 mhz arasındadır.]
[*]% 100 görüntü alma garantisi ile ürünümüz satılmaktadır. Ancak alıcı ile verici birbirini mutlaka görmelidir, yani arada dağ tepe ve bina olmamalıdır. Çatıdan çatıya şeklinde düşünebilirsiniz..
[*]Cihazlar birbirini görecek şekilde monte edilmelidir, cihazlar birbirilerine doğru bakması yeterlidir, noktasal açıya gerek yoktur , sadece aynı yöne doğru bakarak yerleştirmek görüntü almamaız sağlar. Cihazın ayrı bir anteni yoktur herşey Kendi özel kutusu içerisinde olup su geçirmezdir, dış hava şartlarından asla etkilenmez.. Ancak yıldırımdan etkilenmektedir. Sizin Tek yapmanız gereken Kameradan gelen görüntü vericiye takmanız yeterlidir..
[*]Cihazımız 220 volt ile çalışmaktadır..
[*]Cihazımız 1 Kanal Video 1 Kanal ses akatarımı yapabilmektedir.
[*]Ürünlerimiz piyasada bulunan LNB tarzı linkler gibi değildir. LNb ile yapılan görüntü aktarım sistemleri 1.2ghz-16ghz arasındadır oysaki bizim aktardğımız band 2.4 ghz dir. LNB sistemlerinde alıcı ile verici noktasal olarak birbirine baktırılması gerekmektedir , 2.4 ghz li satmış olduğumuz sistemlerde alıcı ile verici aynı yöne bakması yeterlidir.
[*]2.4 Ghz li alıcı ile vericilerimiz PLL lidir.Kısaca sürekli aynı frekansta görüntü alınıp ve verılmesını sağlamak demektir Bir faz dedektörü, bir alçak geçiren filtre ve gerilim kontrollü osilatörden oluşan elektronik bir devredir.. Yani eski lnb sitemlerinde örnek olarak 1150 mhz den görüntü aktarırken 6 ay sonra bu frekans %5 aşağı veya yukarı frekansa sıçrar.. yani görüntü kaybolur.. PLL ise aktardığımız görüntü 2400mhz ise 3 yıl sonra 2400 mhz dir asla değişmez. Şuanki dijital yayınlarımız gibi düşünün yıllardır aynı frekanstan görüntü almaktayız..

Opax güvenlik sitesinden aldığım bu bir örnektir.Daha bir çok firmadan bu ve benzer ürünlerden temin edilebilir.Aynı mantıkla internet ağı oluşturup IP kameralarda tercih edilebilir.[/FONT]
 
SELAM BİR TELEVİZYON ŞİRKETİ İÇİN UZAK YONETIM İLE ILGILI PROGRAM BU PROGRAM İLE ANTEN MOTOR GİBİ HER ŞEYİ YÖNETE BİLİRSİNİZ
 
ben oluyorumda bakan yok inceleyen bir zahmet şu videoları izlermisiniz
 
eğer sorunu cözmediğsen sana süper bir cihaz göstereceğim bana cok dua edecceksin hemen bulup ekliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst