Evet petek boyu uzunsa capraz baglanti olmali reglaj ayari yapilmali genlrsmenin havadina bak.. petekletden hava al once ustu kapat purjorden biraz su gelene kadar hava al sonra ustude ac devam et...su dolasiyosa isinmadi lazim

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Aslında bu problemin bir kaç sebebi olabilir ancak kesin çözüm için petek temizliği yaptırmalısınız. Bu konuda bir çok firma var bu işi yapan istanbulda iseniz tüm ilçe ve semtlere hizmet veren *** konusunu inceleyebilirsiniz. Yada youtube videosunu inceleyiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçi konu eski ama mevsim açısından bu sorunlarla sık şekilde karşılaşılacağını düşündüğüm için hortlatmak istedim..

2 yıl önce yeni taşındığım dublex dairede üst katta 1 altta da 1 petek olmak üzere 2 adet petekte sorun vardı. Ne yaptıysam bu iki peteği ısıtamadım. Üstteki tamamen soğuk, alttaki ise yer yer yani elle dokununca bazı bölgeleri hep soğuktu. Bar dı, suydu, havaydı şuydu buydu denemediğim şey kalmadı ama her şey yolunda olmasına rağmen kombi deli gibi gaz yakıyor ama o iki petek asla ısınmıyordu. Düşün düşün bulamadım sistemde bir sorun olsa neden diğer petekler ısınıyor fırın gibi?

Bir akrabanın tavsiyesiyle petekleri temizlettim o gece her şey yoluna girdi. 2 yıldır inanın eskisinden daha az fatura ödüyorum ama daha çok ısınıyorum. Bunun mantıklı nedenini araştırınca anladımki, su içinde bulunan kimyasal maddelerin etkisiyle ısınınca petek içlerinde bir kir katmanı oluşturuyor, bu katman zamanla katılaşıp yapıştığı iç yüzeylere sıcak suyun erişmesini engelliyor işte bütün mesele bu.. burada da ayrıca beğendiğim şekilde gayet güzel anlatılmış vakti olan okusun: ***

ben derim ki; eğer suda, havasında, basıncında problem yoksa ve hala petekler ısınmıyorsa kesinlikle bundandır. Ama benim yaptığım gibi işçiliğe ve en az 2 yıl tekrar gerek kalmayacağına dair garanti veren bir firma bulun ve peteklerinizi o na temizletin. İddia etmemekle birlikte başka sorun yoksa çözüm burdadır bu da benim fikrim.

Saygılar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
peteklerin havası alın eğer sorun devam ederse geri dönüş filitresini temizleyin hala sorun çözülmediyse.işin ehli bir ustayı çagırın peteklerinizi temizletin kombinin bakımını yaptırın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,175
Mesajlar
915,639
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst