KAEL Varkombi-pc Haberleşme Yazılımı&Kullanım Klavuzu

Semih Yalınkılıç

Federal Temsilcisi
Katılım
6 Mar 2008
Mesajlar
378
Puanları
16
Yaş
47
Konum
federal elektrik
Kael Varkombi-pc RS485 Modbus RTU Rölesi ve yazılımı ile com server özelliği olan herhangi bir marka ethernet modem yada gprs modem ile uzaktan izleme müdahale ve kondansatör hesabı yazılıma yaptırılabilir.Bilgiler e-mail,yazıcı yolu ile raporlanabilir yada bilgisayarda kayıt altına alınabilir.
Ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte verilmiştir.Uzaktan izleme ayrıntıları ile ilgili bilgiler önceki forumlarda anlatıldığı için deyinmeceğim ama isteyenlere yine bilgi verebilirim.İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • Varkombi-pc.zip
    3.4 MB · Görüntüleme: 28
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Semih Bey;
VAR kombi 12 PC'de mail gönderiminde problem yaşıyorum. Ayarladığım saat geldiğinde "mail adresinin doğru girilmemiş olabileceğini veya firewall ayarlarınızı değiştirin" ibaresi geliyor. XP güvenlik duvarını tamamen iptal ettim,antivirüs programını kökten sildim ancak olmadı.Yardımınızı bekliyorum.
Saygılarımla...
 
firewall dan programa izin verin.virüs programını silmeden virüs programından da izin verebilirdiniz.vista yada windows 7 kullanıcısı iseniz denetim masası/kullanıcı hesapları/kullanıcı denetimini devre dışı bırakın,xp kullanıcısı olduğunuz için bu maddeyi siz atlayın.Bunları yaptıktan sonra programı kaldırıp yeniden kurun.Genede olmazssa team wiever kurun uzaktan yardımcı olalım.
 
Semih Bey,

Siemens S7 1200 PLC ile Varkombi modbus ile haberleştirmek istiyorum.
Ornek proje var ise paylaşır mısınız?

Teşekkürler,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst