kael rg 12 tek fazlı röle

aytekin

Üye
Katılım
26 Mar 2007
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
saygılar bizden kael rg 12 cihaz var tek vazlı sıkıntı reaktif yüke giriyo yalnız sabiti değiştirdiğim zaman düzeleceğine inanıyorum cihazdan kond değiştirdiğim zaman tekrar ayar yapmak gerekir mi gerekirse kullanım kulavuzu yok dağ başındayız desem daha doğru olur
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kondansatör degiştirince, ilk gruba farklı güçte kondansatör bağlayacaksan c/k 'yı kesinlikle yeniden manuel olarak ayarla.
kael'in internet sitesinde o modelin kullanma kılavuzu verilmemiş, e-mail ile irtibata geçerek kullanım kılavuzunun verilmesini sağlayabilirsin.
 
teşekkürler cihazı değiştireceğim dengesiz yük var o yüzden randıman alamadım reaktif % 58 di 35 e kadar düşürdüm ama yinede içime sinmedi 3 fazlı röle akım trf ları da değişecek çok büyük 250/5 sanırım 50/5 kafi gelir ( yeni başladım bu işe sitedede yeniyim iç tesisat ve proje üzerine çalışıyodum hepinize teşk ederim)
 
Akım trafosunu tespit etmek için sistemin tüm yükü devrede iken akımı ampermetrelerden okuyarak bulabilirsin.

İkincisi rölenin akım trafosunu en çok akım çekilen faza bağla ve duruma bir bak derim. zannedersem en azından %25 endüktiflere düşebilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,859
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst