Kablosuz görüntü aktarımı

altaş

Üye
Katılım
24 Kas 2009
Mesajlar
139
Puanları
1
merhaba ustalar....
ben şimdi uzaktan kumandalı bir araca kamera yerleştirip çektiği görüntüyü bilgisayara aktarmak istiyorum acaba nasıl yaparım ???
 
Dostum bu konuda ben bi kaç yıl önce biraz araştırma yapmıştım ama pek kolay gibi görünmüyor. Özellikle uzun mesafelerde. Melih Karakelle diye bir adam var google dan onun çalışmalarına bi göz gezdir derim. Ama görüntü aktarımıyla ilgili pek bilgim yok.
 
neyse eyvallah usta bende bu knuda insansız hava araçları üreten bir firmaya emai attım bakalım nediyecekler ???
 
bu iş için üretilmiş vericiler var. hatta direkt kameralar satılıyor diye biliyorum...
 
bu iş için üretilmiş vericiler var. hatta direkt kameralar satılıyor diye biliyorum...


evet bu iş için alıcı verici modülleri var ama türkiyede biraz pahalı 100 -150 tl arası bişey ama ebaydan alırsanız fiyat epey düşüyor ama ondada ingilizce bilmek lazım .. :(
birde IP kameralar var ama bunlarında mesafesi çok uzun değil deidler ama bilmiyorum ... ???
 
uçurduğunuz bölgelere linkler koyarak mesafeyi arttırabilirsiniz uzun mesafelere ubnt linkleri öneririm dostlarım :)
 
iphone kontrollü bir hava aracı vardı reklamlarını gördüm.araçtaki görüntüyü tele aktarıyor aynı zamanda telden kontrol ediliyor.araştır istersen.
 
merhaba,
wireless üzerinden görüntü alabileceğiniz kameralar mevcut, hatta bu görüntüyü android cep telefonlarınada direk olarak alabiliyorsunuz, konu ile ilgili ürünü en kısa zamanda türkiye piyasasına süreceğiz, geçen haffa ilgili üretici firma ile distribütörlük anlaşmasını yaptık, çok iyi rakkamlar ile ürün türkiye piyasasında olacak, isteyene katalog yollayabiliriz.
 
5.8 veya 2.4 ghz kablosuz alıcı ve verici kullanman lazım. verici anten kısmını maket uçağın altına bakır ince plaka olarak bağlarsan görüntü almada sıkıntı yaşamazsın. online her yeri izleyebilirsin. tabiki alıcı ve verici iletişim sınırları dahilinde genelde 200m oluyor piyasada 40km kadar alıcı verici bulabilirsin. maket uçakla uğraşıyorsan maddi durumun iyidir diye düşünüyorum ve fiyat vermiyorum :)
5.8 GHZ 0.5Wat Alıcı Verici Kablosuz Görüntü Aktarıcı at sahibinden.com - 118334364
Kablosuz verici frekansı
FPV Radian 5.8Ghz 200mW - YouTube
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst