Kablo tv hat çekme

Yeterli sanırım 20 metre,merdiven boşluğundan kablo geçirme imkanı da yoksa denenebilir,iki kişi ve sabır tek başınıza denemeyin o mesafeden zor çünkü ,TV kablosu yapısı gereği sert sıkıntı orda zaten(3 . Kat en az 10 metre artısı var binayı görmedik )
 
eğer telefon kablosu yerine cat5 çekerseniz iki hattı da kullanabilirsiniz
 
Cat5 dediğiniz internet hattı kablosu galiba. Onunla tv yayını izlenir mi, pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ama..
 
Bizde Türksat kablo internet aldık tv kısmını iptal ettirdim, adamlar daha önce koymuş oldukları kutudan bir üst kata evin içine kadar kablo çektiler, eski hatlar vardı onu kullanmadılar.
 
Arkadaşlar hepinize çook çok teşekkür ederim, yardımlarınız için... Hat işini hallettim Allah'a şükür.
Salonda 5 priz vardı. Elektrik, karasal hat, tlf-internet hattı, uydu hattı ve bir adet boşta olan ve içinde sadece bir adet kırmızı kablonun olduğu priz.. Meğersem bu kırmızı kablo lazım olur diye, kılavuz olsun diye bırakılmış. Ama ben ilk zamanlarda kabloyu çektiğimde gelmiyordu. Bugün bir abimizle Allah razı olsun kendisinden, o kabloyu araştırdık ve daire arasında küçük bir buata gittiğini ve orada kıvrılıp bırakıldığını gördük. Sonra o hattın devamını takip ettik ve tam da kablo tv kutusuna çıktığını gördük ve çok mutlu olduk. Bundan sonrası zaten çocuk oyuncağı.. Hiçbir hattı iptal etmeden, dıştan kablo kanalı çekmeden hallettiğime cidden çok sevindim.:) Teşekkürler hepinize.. 👍🏻
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst