Kablo sektörü iş görüşmesi için yardım

ycmy

Üye
Katılım
9 Ocak 2010
Mesajlar
275
Puanları
1
Arkadaşlar yarın kablo sektöründe büyük bir firma ile bir görüşmem olacak daha önce kablo sektörüyle ilgili tecrübem yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum nelere dikkat etmem gerekli görüşmede neler sorulabilir kablolar hakkında neler bilmeliyim gibi
Saygılarımla,
 
Ne olarak işbaşı yapacağın önemli. genelde her işyeri ne soruyorsa o tür sorular olur. çünkü elektrik heryerde aynı. prosesçi olmayacaksan tabii ki.
 
satış mühendisliği pozisyonu için başvuruda bulunacağım bunu belirtmemişim ama genel olarak ne gibi sorularla karşılaşabilirim asıl merak ettiğim bu adamlar bişey sorduğunda sadece yüzlerine bakmak da istemiyorum bazen çok basit şeyler sorulabiliyor ama o an aklınıza gelmiyor (tecrübe ile sabit) :)))
 
En önemli nokta karşındakine güven vermen sonuç olarakta satışı gerçekleştirebilmendir. Aslında iş görüşmesi işverenin açısından ürününü nasıl satacağının da bir göstergesi olacaktır.
 
Kablo ve iletlen tipleri ile ilgili ürün yelpazelerini incele, teknik bilgi edin, bu piyasada fiyatları bakırın uluslararası fiyatı belirliyor, satışçıdan beklenen biraz ikna kabiliyeti ve konuşkan olması, sözlü ve yazılı iletişimi güçlü olması gerekli bir de az çok gerektiği kadar muhasebe bilgisi, ( çek, tahsilat, makbuz, cari hesap )....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,258
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst