Kaçak akım rölesı nasıl bağlanır?

kacak akım rolelerınde her zaman gırışler ustten olur cıkıslar alttan olur bunu bilin arkadaşlar yoksa bobin calışmaz bobin yanar
sn. başkent söylediğiniz beni çok şaşırttı açıkçası. Çok kullanmadım ben ama en az 5 kadar bağlamışımdır. Özellikle kutusundan bağlantılarına bakarım, ne kadar bilsemde dikkat ederim talimatlara.Böyle birşeyi hatırlamıyorum.
Bu yazdığınızın bir dayanağı varmıdır.
Ben gördüklerimde ve bağladıklarımda allttan giriş üstten çıkış şeklindeydi.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
bu konuda epey tartısılacak bı konuymus hala kesin bi bilgi yok.
 
kaçak akım rolesine madalın kapalı konumundan girilir açık konumundan çıkılır.
 
sonunda öğrendim we o zmandan şimdiye 50 tane bağlamışımdır k.a.r sinde üstten girilip alttan çıkılır. alttan girincede çalışır ama doğru olanı her ikisinide üstten girip alttan cıkmak...
 
Kaçak akım rölesinde elektronik kit var ise kontakların üstünden beslenir. Test butonu ve akım algılayıcı kontakların altında bulunur. Bu yüzden röleye üsten girilip alttan çıkılması uygun olur. Tabi terside çalışır. Fakat röle attığında elektronik kart enerjisiz kalır ayrıca akım algılayıcı enerjili kısımda kalır. Çok ciddi sorun olurmu olmaz . Ama neden olsun :)))

Kolay gelsin.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,563
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst