Köyde Elektrik Kesintisi Nasıl 5-10Dk'da Düzeliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Salih445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Salih bey, benim bahsettiğim yüksek gerilim hatları içindir. Sizin anlattiginiz alçak gerilim olarak anılır. Bahsettiğiniz demir direk ve klemensler normaldir . 20 günde 30 arıza ihbarı detayı nedir.

Merhaba Salih bey, benim bahsettiğim yüksek gerilim hatları içindir. Sizin anlattiginiz alçak gerilim olarak anılır. Bahsettiğiniz demir direk ve klemensler normaldir . 20 günde 30 arıza ihbarı detayı nedir.
Trafo dahil olmak üzere alçak gerilim orta gerilim komple demir direklerle değişti.

Değiştikten sonraki yaz sürekli kesinti olmaya başladı, sabah ayrı akşam ayrı sıkıntı çektik, sabahtan akşama habersiz kesintiler yaşadık, mahalle geneli sokak lambaları bozuldu 2-3 hafta tamir edilmedi, akşam akşam volt düşüklüğü oldu. (150-176v)

Yani şöyle izah edeyim, kanayan dikişlik yaraya, yara bandıyla çözüm üretmeye çalıştılar. Cimere ayrıntılı şikayet ettikten sonra sorun tamamen çözüldü, köy geneli 1 fatura tazminat çıkmış.

Merhaba, geçmiş olsun. Şansiniz varmış sorununuz çözülmüş. Ama yasadiklariniz ve yaşanmakta olanlar teknik sorun olduğundan daha fazla liyakat, siyaset ve ahlak sorunundan kaynaklıdır.

Köyde bazen elektrik gidiyor 5-10dk sonra geliyor, arabayla kesinti olan bölge 20dkdan aşağı değildir, ekip gelip yapmadığına göre nasıl kendi kendine gidip gelebiliyor? Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bizim köyde eskiden canı sıkılanlar gidip aç kapa yapıyorlardı trafodan. :)

Bizim köyde eskiden canı sıkılanlar gidip aç kapa yapıyorlardı trafodan. :)
2 sene önceye kadar burası da öyleydi, 2-3 tane sigorta vardı, arada atardı, biz trafoya yakınız diye ararlardı bizi atanı kaldırırdım, yazın hasat zamanı akşam 6-7 saatlerinde atıyordu genelde, şofben malum

Forum istatistikleri

Konular
131,004
Kullanıcılar
454,663
Son üye
Lütfiye kaya

Yeni konular

Geri