Jossi Systems makina pc problemi

platini5

Üye
Katılım
29 Tem 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
52
Slm arkadaşlar, Bu foruma ilk defa yazıyorum her ne kadar sürçü-lisan edersem afola, Open End Bir iplik fabrikasında kullandığımız Jossi İsimli yabancı madde ayıklayıcı cihazımızın pc problemi var özellikle bu pc nin içinde slotlara takılı 3 adet elektronik kartları ve fiberoptik kablo ile görüntü aktarımı yapan 2 adet kamerası ve bir adet plc (OMRON CPM2A) 'den oluşan bir sistemi var. Geçtiğimiz ay elektrik gidip gelmesinden kaynaklanan bir problemden sonra plc de bir arıza meydana gelmişti plc yi değiştirdik ve onlarca şey denedik günlerdir bu cihazı bir türlü çalıştırmayı başaramadık. Şimdi konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar

şimdiden çok teşekkürler ve saygılar
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşım konu ile ilgili tam bilgi verirsen yardımcı olurum.sıkıntı plc de olduğuna emin misin .cpu kartı ekranında sayı kaçta kalıyor.1 2 3 4 5 gibi yazar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,554
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst