Jeneratör yükü üzerine almıyor

Katılım
17 Eyl 2010
Mesajlar
29
Puanları
1
Merhabalar jeneratör şebekeden enerji kesildiği zaman çalışıyor enerjide üretyor ama yükü üzerine almıyor nedendir
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
transfer panosunda bir problem olmalı ....
 
selam
arkadaşın dediği gibi trasfer panosunu katrol et jeneratör kaç kva
 
scala panosuna bakmalısın manueldemi çalışıyor jenaratör yoksa otomatiktemi bunları belirtmen lazım.Eğer manuelde çalışıyor otomatikte yükü üzerine almıyorsa sorun scala panosunda scala panosunda ups vardır.otomatiğe alındığında 2. kontaga sinyal gitmediğinden dolayı yükü üzerine almıyordur.scala panosuna ups panolarından seyyar hat çekip scala panosuna baglı ups'i iptal edip direk verdiğin zaman çalışacaktır.
 
jenaratörün yanındaki panoyu açtığında bir kol vardır.onu kurmalısın çok nedeni vardır.panonun üzerinde acil stop basılı kalmıştır.vs vs vs
 
arkadaşım,
öncelikle mevcut jeneratörün transfer panosunda bulunan jeneratör kontaktörünün bobin ucunu jeneratör çalıştıktan sonra enerji geliyormu (otomatik çalışmada enerji kesildiğinde)kontrol et eğer bobin ucuna enerji geldiği halde kontaktör çekmiyorsa bobini değiştir.
bir diğeri ise bobin ucuna enerji hala gelmiyorsa jeneratörün üzerinde bulunan konrol cihazının jk çıkışını konrol et başka sorun olduğunu sanmıyorum.
iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst