Jeneratör hakkında bilgi

Katılım
30 Eki 2017
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
27
Abilerim kardeşlerim iyi akşamlar, öncelikle belirteyim "herşeye olur çalıştırır" diyen satıcılardan bıktığım için bu işi bilenlere danışmak istedim, bağ evi için bir konteyner aldık,şimdilik elektrik yok bu yüzden jeneratör kullanıcaz. Jeneratörü genelde aydınlatma ve ısıtma için kullanıcam. Tasarruf ampülleri kullanacağım için aydınlatmayı saymayalım,ısıtıcı konusunda sinbonun küçük fanlı ısıtıcısını kullanmayı düşünüyorum, özelliklerinde 2000 w yazıyor, kullanacağım ısıtıcısının resmini ekliyorum. Birde çok nadiren 800 w bir matkap kullanacağım (ısıtıcı ve matkabı aynı anda kullanmam) , sorularım şunlar; ben ısınma ve aydınlatma için kaç kw'lık bir jeneratör tercih etmeliyim, bu 2000w'lık küçük ısıtıcı çok zorlarmı mesela 2,6 kw 'lık bir jeneratörü, yada en az kaç kw olmalı jeneratör? Güncel fiyatlarıyla ortalama 800-1400 lira fiyat aralığı var ve 2,6kw-3,5 kw arasında kw aralığı var ,bu ürünleri yarım saatten fazla kullanmak bozar diyorlar (çoğu Çin malı zaten) , böyle bir durum söz konusumudur acaba? Uzun süreli kullanacağım tek ürün bahsettiğim ısıtıcı (farklı ve daha verimli bir ısıtıcı tavsiyeniz varsa onu bekliyorum), belki sabahtan akşama kadar çalışacak, benim bütçemde 1000 lira civarında,satıcılar çalıştırır diyor sorduğum elektrikli aletleri ,hadi çalıştırmazsa geri iade alacak mısın diyorum,hiç biri kabul etmiyor, o yüzden işi bilenlerden bilgi almak istiyorum ve başım ağrısın istemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim,hepinize teşekkür ederim.
Screenshot_20181029-012047.png
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Siz butcenizi biraz zorlayin.2.6 kva ortalama 2 kW aktif tüketim demektir..makina zorlanir.ileride baska alet cihaz da kullanirsiniz sadece bugunu dusunmeyin..sonra pişman olursunuz.en az 5 KVA almalisiniz bana kalirsa
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst