Jeneratör Almak İstiyorum

aksa FG Wılson Caterpıllar cat dan vazgeçme kabiniyle almanı tafsiye ederim sesde yapmaz temizde kalır yalnız bakımını atlatma filtrelerini temiztut yağını mazotunu bitmeden değiştir ömürlük teksan iyi değil bizde genset teksanlar vardı 12 tane hep bozuldu cat ve bi marka daha vardı hiç arıza yapmadı ve yüküde bırakmadı zorluyo ama bırakmımı aşırı yükte bağırır ve duman çok çıkıyo onun için kurulu güçten hep fazlasını almalısın yani 3 kavaya 5 kava al ilerde yeni ekleme olursa rahat edersin....
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
slm 19 kva lr110794 mecc alte altarnatör için ön kapak lazım acıl nasıl temın edebılrız acaba
 
bende 5.5kva jeneratör almayı düşünüyorum bu jeneratör ile daire testeresini çalıştıracağım motoru 2200wattlık acaba yetermi 3.5kva vardı aklımdada dremaj akımdan dolayı yüksek almayı düşünüyorum marka olarak Genpower ile Aksa arasında kaldım yardımınızı bekliyorum birde lpg takabilirmiyiz.teşekkürler
 
Aksa daha uygundur.
 
kusura bakmayın cvp biraz geç oldu peki kaç kva lık alayım bunu sonradan bahçede kullanmayı düşünüyorum ev aletlerinde
 
Güçbir Jeneratör Türkiye’nin 30 Yıldır Önde Gelen Dizel ve Benzinli Jeneratör Üreticilerindendir. 50′den Fazla Ülkeye İhraçat yapan Firmamız İlk Baştaki Heyecanı İle Üretim Yapmaya Devam Etmektedir.

http://www.jenerator-istanbul.com En kalitelisi burada
 
arkadaşım araştırıp mı söylüyorsun bunu yoksa bir işin mi oldu merak ettim. Eğer araştırdıysan Mitsubishi Jeneratör ün servis imkanı nasıl bu konuda beni aydınlatabilir misin? Alimar Makina bakıyor Mitsubishi Jeneratöre burdan inceleyip yorum yapabilirsiniz.

Not: Ben Alimar Makina da çalışıyorum. Şirketimizi geliştirmek için her türlü öneriye açığız bundan dolayı böyle bir şey rica ediyorum sizlerden lütfen yanlış anlaşılmasın.
Teksanın servis kalitesini kullanan bilir. Bu konuda arkadaşa katılıyorum. Türkiyede eline su dökebilecek bir firma yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,594
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst