Jeneratör Almak İstiyorum

Teksan dan şaşma .Onun gibi servisi sağlam firma yok .Aksa dahil...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Teksan dan şaşma .Onun gibi servisi sağlam firma yok .Aksa dahil...

arkadaşım araştırıp mı söylüyorsun bunu yoksa bir işin mi oldu merak ettim. Eğer araştırdıysan Mitsubishi Jeneratör ün servis imkanı nasıl bu konuda beni aydınlatabilir misin? Alimar Makina bakıyor Mitsubishi Jeneratöre burdan inceleyip yorum yapabilirsiniz.

Not: Ben Alimar Makina da çalışıyorum. Şirketimizi geliştirmek için her türlü öneriye açığız bundan dolayı böyle bir şey rica ediyorum sizlerden lütfen yanlış anlaşılmasın.
 
Çok kıymetli ustalar ,degerli arkadaslar...
Üç beş inegimiz için süt makinalarımız var...
Elektrik kesildiginde elle sagmak hem sorun oluyor hem de makinaya alışan inekler elle sagdirmiyor..
Acaba kaç kwa jeneratör almamız gerekiyor..Bir arkadaşımda 2 kwa lık var ,o yeterli olur mu?
Ayrıca elimizde 6,5 kwa lık Tarsan-ihlas marka trifaze jeneratörümüz var..Yüke binince stop ediyor..Onu nasil ve nerede tamir ettirebiliriz?
İlgilerinizi saygilarimla arz ediyorum...

selam 3 kva yeterlidir..
 
piyisadaki 10 kva ve altındaki tüm dizel jeneratörler çin malıdır.bunlara aksa ve teksan'da dahildir.

arkadaşım sen jeneratör piyasasını bilmiyosun sanırım 10 kva altında dizel jeneratör yok. (aksa ve teksan) diğer markalar da var.bunu bilmende yarar var.
 
arkadaşım benim başıma geldi senide uyarayım jenaratörun besleyeceği yükler nelerdir bunlarla ilgili bilgi edin özellikle motor vb.. hareketli yüklerse mutlaka demeraj akımı max kac amper sağlayabiliyor ona bak ;)
 
Tüm büyük jeneratör üreticileri rekabete ayak uydurmak için çin malı motor alternatör kullanıyorlar. Özellikler avrupa malı olsun dersen onu da satıyorlar ama fiyatlar uçuk. Bunun yanında türk malı motor alternetör kullanan firmalarda var. Türk malı motorda yavuz motor en kalitelisi. Alternetör İşbir veya Gensan marka olsun. Diğer alternetör üreticileri stamford marka alternetörlerin Çin kopyalarınının kopyalarını yapıyorlar. Kalite çok düşük. Bunların bazıları çinden getirip kendi etiketlerini vuruyorlar bunlar genelde altıgen şekilli stamford taklitleri. Hepsinin görünümü aynı. Altıgen alternatör gördün mü kaç :) .
 
ben evde kama reis marka kullanıyorum 2 haftadır kesintisiz çalışıyor tek sıkıntı yakıt çok harcıyor ev için en ideal jeneratör hangisi acaba değiştirmek istiyorum 24 saat jeneratör kullanıyoruz
 
arkadaşlar ev için yakıtı düşük 24 saat çalışacak jeneratör almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
 
benzinli işini görür 2,5 kw honda aksa bide ucuz dersen ihlas tarsanın var ikinci elleri 300 400 lira lpg ye dönüştürürsen günde 8 10 lira yakar doalgazın varsa 2 3liragibi yakar lpg doğalgaz dönüşümlerini yapıyoruz özelden yazarsan dönerim kolay gelsin
 
Süt sağım makinelerinde motor varsa evvela alacağın jeneratör regüle sinüs alternatörlü olmalı.. Yani tam sinüs çıkış üretmeli yoksa çalıştırmak istediğin cihazları çalıştıramazsın, sonra iadesiyle uğraşırsın.. Ben bi hata etmişim tam sinüs çıkışlı jeneratör almam lazımmış sizden aldığım tam sinüs değilmiş iade etmek istiyorum dediğin zaman firmaların asıl yüzünü görürsün...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst