Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
1000 KVA lık jeneratörün saatlik yakıt tüketimi 180-190 litredir.Jeneratörlerin yakıt tankları,kendi şaseleri üzerinde olup,genelde,10 saat
yetecek kadar hesaplanır.1000 kva lık jeneratörün yakıt tankı 1500 lt civarındadır.Verilen rakamlar,tam yük değerleridir.
Herhangi bir yük durumu(%25, 30, 50 70...) ve herhangi bir jeneratör için(500, 800, 1000, 1600 vs) ne kadarlık yakıt tüketimi olacağına ilişkin dosyanız varsa paylaşırsanız sevinirim.
şartname gereği en az 10 saat çalışması isteniyor jeneratörün. inceledğim kadarıyla 1000kva lık bir jeneratör tam yükte 190 lt yakıt tüketiyor. bu durumda yakın tankı hacmi 2m3 olması gerekir diye düşünüyorum .