Jenaratör alternatöre ikaz akımı voltu ayarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
18 Şub 2020
Mesajlar
36
Puanları
1
Elimdeki 2300 W fırçasız jenaratör alternatörü elektrik üretmiyordu forumda bi abi ikaz akımı dedi sonra onu araştırdım meğerse böyle birseyin olduğunu bu ikaz durumu olmazsa elektrik üretmediği öğrendim şu çarkı için kullanacağım alternatör için kaç volt kaç amper elektrik gereklidir neler yapmam gerektigini anlatabilecek varmıdır. detaylı bilgiler mevcuttur resimlerde devir verdim motora 12 volt ac elektrik cıkıyor ikaz gerilim verilmesi gerekliymiş manyetik alan için bunu nasıl ayarlayabiliriz karttaki kabloların 2 si yag ve atesleme baglantısı 1 tanesi lamba digeri topraklama turuncu kablo akü şarj baglantısı ikaz ile manyetik alan olusmadan elektrik üretmiyor. içten İkazlı (DC akımlı) uyartım sistemini devre dışı bırakmışım bunu nasıl düzeltip harici kullanabilirim




i f
baglantı.jpg
baglantı 2.jpg
kart.jpg
motor resmi.jpg




spg_2700.jpg
 

Ekli dosyalar

  • spg_2700.jpg
    spg_2700.jpg
    8.3 KB · Görüntüleme: 6
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Lütfen mevcut konunuzdan devam edin, ön sırada yer alması için güncel diye mesaj yazın gereksiz aynı içerikli konular açmayın! Konu kapatılmıştır!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,573
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst