Java tabanlı program ile Beijer Exter serisi panel

ttengin

Üye
Katılım
14 Nis 2008
Mesajlar
93
Puanları
1
Yaş
39
javada yazılmış bir üretim takibi veya performans değerlendirme gibi projelerde Exter paneller tam olarak işinizi kolaylaştırmaya yönelik fırsatlar sunmaktadır.

FTP server üzerinden HMI içinde oluşturduğunuz sanal bir server sayesinden hmı'dan bütün dataları görsel veya gizli tablolar halinde alıp,panele yazabilirsiniz.

Kontrol etmek istediğiniz Exter panel sayısında belirli bir sınır yoktur. 100 adet hmı'dan Ethernet üzerinden taşınan bilgileri Scada kullanmadan java ile oluşturcağınız bir yazılım ile bilgisayarınızda saklayabilir anlık müdahaleleri PC den yapabilirsiniz..

ayrıntılı bilgi iiçin [email protected] adresinden yardım isteyebilirsiniz. Örnek uygulama için gelip firmanızda destek verebiliriz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhabalar..

şuan elimde 2 tane projem var bitanesi yurt dışında su arıtma tesisi 2 ayrı fabrika arasındaki su dolum paketleme ve araç takibi yapıcam java yı daha önce scada yerine birçok yerde kullandım fakat bir panelden bilgi alınabildiğini ilk defa duydum bu konuda sizden destek beklemekteyim.. PLC olarak 22 adet Siemens S7300 cpu var bunlarla profibustan haberleşicem bir bölümdede fanuc paketleme robotum var PLC ve Robot arasında haberleşme yapıp dataları panelde toplayıp PC ye aktarmam gerekicek. Bu configrasyonda 20 tane 10.4'' 8 tane 15'' panele ihityacım olcak fakat haberleşme profibus bilginize.

proje detaylarını sizlerle görüşmek fikir almak isterim
 
bu uygulamaya benzer bir uygulamada benim var sizinle irtibata geçsek şirketinize gelip demo yapma şansımız varmıdır.



(Birgün herkes mühendislik bedelini hakettiğimiz gibi vericek.)
 
ilginiz için çok teşekkürler..

demo için isterseniz bizde gelip bir uygulama yapabiliriz veya eğitim desteği sağlayabiliriz.

Lütfen sizlerle iletişim kurabilmemiz için [email protected] adresine iletişim bilgileriniz mail atınız.
 
Engin Bey verdiğiniz adrese mail attım iletişim bilgilerimi en yakın zamanda bekliyorum eğitim ve uygulama için.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst