IXFH35N30 mosfet muadili

çıraközgür

Paylaşımcı üye
Arkadaş atölyede görüntü itibariyle mofsete benzer bir tek bunu buldum, sorun çıkartır mı?

Ekli dosyalar

• IMG_8473.webp
    IMG_8473.webp
    164.8 KB · Görüntüleme: 15
özgür kardeş, konuya biraz baktım, kart epey eskiymiş. vrt-dvd2009 programında iki mosfetin bilgilerine de ulaştım pcb de olan 300 volt 35 amper ırfp serisi 200 volt 46 amper. diğer zımbırtılar aşağı yukarı aynı. ama düşük voltaj kötü. @Muhsin Kamer ustamızın dediği gibi uygun değil. bazen eski programlar işe yarıyormuş.

özgür kardeş, konuya biraz baktım, kart epey eskiymiş. vrt-dvd2009 programında iki mosfetin bilgilerine de ulaştım pcb de olan 300 volt 35 amper ırfp serisi 200 volt 46 amper. diğer zımbırtılar aşağı yukarı aynı. ama düşük voltaj kötü. @Muhsin Kamer ustamızın dediği gibi uygun değil. bazen eski programlar işe yarıyormuş.

Youtubeden elektronik öğrenmek bir yere kadarmış, teşekkürler yardımcı olan ustalarıma

Ekran görüntüsü 2025-03-27 182511.webp

Son düzenleme:
bazı malzemelerin eş değerlerini o programda buluyordum, senin mosfetlerin eş değeri yok, vermemiş. biz kaynak makinelerini tamir ederken aynı seri mosfetler denk gelirdi. bazı makinelerde sgh serisi mosfet takardık. bir tane değil tümümü değiştirirdik. bazı makineler kurtarırdı. düşük voltajı asla tercih etmezdik. insan emekli olup uzaklaşınca hiç bakası gelmiyor. sağlıcakla kal.

Forum istatistikleri

Konular
131,029
Kullanıcılar
454,705
Son üye
demirprofil

Yeni konular

Geri