ivedi olarak teksan jeneratör yardımı.

telemcii

Üye
Katılım
10 Şub 2009
Mesajlar
442
Puanları
6
Konum
ANkaRA
Arkadaşlar merhaba çalıştığım şirketin ankara kızılayda bu gece elektrik kesintisi olacağı başkent elektrik dağıtım. şirketi ile bildirildi.şirket çağrı merkezi gece saat 10 ile sabah 8 arası kesinti olacak.Dün jeneratöre baktım. yağ seviyesi uygun, radyatör su seviyesi uygun,2014 model bir jeneratör mazot seviyesi fullendi. gece boyunca başında nöbet bekleyeceğim.bir aksaklık olduğunda ne yapacağım. tedarikçi firmadan kullanım klavuzunu istedim ama şu ana kadar göndermiş değiller. benim amacım arıza kodlarını en azından bulabilirsem ne yapacağımı bilmek istiyorum.fotoğraf yollayabilirim.bu konuda teknik desteğe ihtiyacım olacak.telefonda olabilir.burdanda olabilir.. yardımcı olan herkese sükranlarımı sunar.iyi çalışmalar dilerim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
DSC_0891.jpg
DSC_0891.jpg
DSC_0889.jpg
 

Ekli dosyalar

  • DSC_0896.jpg
    DSC_0896.jpg
    285.6 KB · Görüntüleme: 28
Manulde bir deneme yap.Olmazsa,el pozisyonunda ! alırsın.
ağabey şu anda hazır herşey gece ben arıza olursa ne yapmam gerektiği konusunda.bilgi sahibi olmayı istiyorum.şu teksan jenaratörü tekrar arayalım bakalım ne diyecekler..satış sonrası hizmet 0000
 
Bizdede teksan marka jeneratör var. Bugüne kadar yaşadığım tek arıza radyatörün su eksiltmesiydi.Su belli bi seviyenin altına düşünce arıza kodu verip çalışmıyordu.
Araştırınca çatlak olduğunu tespit edip o çatlağı kapattım yer bursa burdada oluyo bazan uzun süreli elektrik kesintisi yağı suyu mazotu tamsa arkana bakma başında durmana gerek yok zaten gürültüden yanında durmak pek mantıklı değil.
 
Bizde 1250_1040 digeride 860kva ti galiba aksa var çok şükür problemsiz ler tek sorun mazot iki günde 4 ton mazot indirdim oda sürekli çalışmadilar yoksa 1250 KVA tek başına yakıyor o kadar mazotu günde [emoji23][emoji23][emoji23]
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst