israa marka elektronik sayaç ? :-\

zefiran

Üye
Katılım
17 Ocak 2008
Mesajlar
189
Puanları
1
Yaş
39
daha önce böyle bir sayaç markası gördünüzmü?ben ilk defa karşılaşıyorum ve biraz fazla yazdığını düşünüyorum ?gören ve bilen varsa bu saatlerin nasıl bi marka olduğunu anlatabilirmi ?
 
ISKRA olabilirmi?bu marka ise enaz 30 yılı var Çekoslavakya ürünü olduğunu hatırlıyorum.ÇEK-SLOVAKYA ayrışımından sonra üretiminin devam edip etmediğimi bilmiyorum.
 
Iskra, Yugoslavya üretımıdır, çok önceleri monofaze ve trıfaze sayaçları vardı. Çoktandır bende görmedım. Zaman içinde ölçme sıstemınde sapmalar olmuştur. Ayara gönderın dıyeceğim ama, yenı sayaçlar daha ucuza mal olur.
 
çekoslavakya diye hafızamda kalmış. şayet yugoslavya ise ;yanlış bilgi verdiğim için özürdilerim
 
Est. arkadaşım. özür dileyecek bir durum yokki, burada yanlış bulmak için değil, paylaşm için bulunuyoruz. Ben mesleğe sinema makınıstı olarak başlamıştım. Makinamızda, Iskra marka ıdı oradan hatırladım, benim içinde hoş bir hatırlama oldu. Sizin , Çekoslovak dıye hatırlamanıza neden; TESLA marka malzemeler olabilir..Sızı özür dilemek zorunda bıraktığımada üzüldüm, iyi çalışmalar...
 
valla ben tesisatcıyım ve sürekli sayacla ugrasırım süreklide internetten takib ederim ama böle bişey duymadım
 
Ömer kardeşim, Nıckınden anladığıma göre 1976 doğumlu genç biir kardeşimizsin. Benım bahsettiğm tarıh, o tarıhden de önce, yanı sen değil mesleğe başladığın yıllar, doğumundan önce o sayaçlar tedavülden kalkmışdı. Göremememız normaldir. İyi çalışmalar dilerim..
 
Arkadaşlar, çok özüe dilerim.
İşyerınde, arkadaşımla aynı bilgisayardan formu takıp edıyoruz. Onun ısmı ile giriş yaptığımı fark etmeden, ömer 7615 arkadaşa cevap yazmışım. mtemel20 ısmı ıle yazılan mesaj bana aitdir. Tekrar özür dilerim.
 
ilk defa duyuorum saatin adını,denizlide hiç kullanılmamış demek ki 1988 yılından bu yana elektrikciyim o kadar gittigim hiç bi yerde rastlamadım buralarda esem varmış eskiden mke
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,599
Kullanıcılar
449,928
Son üye
welat karzan

Yeni konular

Geri
Üst