ISITMAX Isıtma Sistemleri

Isitmax

Üye
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
53
ISITMAX Isıtma Sistemleri

Maksimum ısıtma, minimum maliyet


Logo.png



ISITMAX HAKKINDA

Isıtmax, 1995 yılında İstanbul’da, elektrikli yerden ısıtma sistemleri üzerine, ısıtıcı kablo ve yerden ısıtma şiltesi üretmek amacıyla kurulmuştur. ISITMAX, kar ve buz eritme amaçlı ticari ısıtma uygulamalarının gelişmesi, konforlu yerden ısıtma projelerinin yaşam alanlarımıza girmesi ve endüstriyel alanlarda ihtiyaç duyulan Heat Trace Türkiye çalışmalarıyla birlikte, 7 ülkede birçok katma değerli projeye imza atmıştır. Isıtmax;

Ev, konut ve villa sahiplerine özel konfor ve güvenlik amaçlı yerden ısıtma sistemlerinde
Ticari yapılarda kolay kontrollü, sorunsuz, tasarruflu; yerden ısıtma ve kar buz eritme projelerinde
Endüstriyel kuruluşlar için teknik şartnameye uygun heat trace uygulamalarda
Online alışveriş ile tüm kategorilerde son tüketiciye özel kutulu ısıtma ürünlerinde
Bayi ve profesyoneller için toptan ısıtma kablosu ve malzeme tedariğinde
%100 yerli sermaye ile çalışan, Türkiye’de ilk ve tek her ısı gurubu, ölçü, kullanım alanı ve teknik şartnameye uygun projelendirme-imalat-uygulama-taahhüt süreçlerini bünyesinde bulunduran bir kurumdur.


ISITMAX ÜRÜNLERİ

Yerden Isıtma Sistemleri

Yerden-Isitma-Kablosu---Konfor-Isitma-bd08.jpg




Yalıtımsız olduğundan ısıtma zorluğu yaşanan yapılar için yeterli ısıtmayı tek başına sağlaması amacıyla üretilen ISITMAX Güçlü Serisi Yerden Isıtma Kablosu, özellikle soğuk iklim bölgelerinde bulunan yapıların vazgeçilmez tercihidir. İnce yapısı sayesinde zemini yükseltmeyen kablolar, m2de 200 Watt’ın üzerinde enerji harcar ve başka hiçbir ısı kaynağına gerek kalmadan ilgili alanı tek başına kısa sürede istenilen sıcaklığa getirir.

Isıtma kabloları beton altında çalışmak için tasarlanmışlardır. 3-5 cm kalınlığında ki döşeme harcı altında kalan ısıtıcı kablolar zeminde etkili bir sıcaklık oluşturarak ısınan havanın yükselmesi prensibi ile mekan içinde ideal sıcaklıklar sunmaktadırlar.

Hamam Isıtma Sistemleri

Yerden-Isitma-Kablosu---Konfor-Isitma-bd08.jpg




Son yıllarda bir çok katma değerli yapıda mimarlar ve profesyoneller projelerinde hamam ve sauna alanları yaratıyor; bu alanların ısıtılmasını ise elektrikli yerden ısıtma kabloları ile gerçekleştiriyorlar. Klasik ısıtma sistemlerine nazaran bir çok avantajı bulunan yerden hamam ısıtma sistemleri özellikle aşağıdaki hususlarda Villa Hamamları için en ideal ısıtma sistemidir.

Sistem kolay kurulur. Isıtıcı kablolar hamam içerisinde istenilen her alanda rahatlıkla montaj elemanları sayesinde döşenebilir ve üzerleri döşeme harcı ile kapatılarak son katmana uygun hale gelir.

Isıtma sisteminiz kolay kontrol edilir. Dijital dokunmatik ekranlı termostatlar ve sensörler vasıtası ile ısıtma sisteminizi kullanım alışkanlıklarınıza göre programlayabilirsiniz. Elektriğin ısı enerjisine dönüşmesi o saniyede başlayacak, etkisi ise dakikalar sonra yüzeye yansıyacaktır

Yerden ısıtma ekonomiktir. Isıtıcı kablolar sadece ihtiyaç duyulan zamanda çalıştırıldığı ve istenilen sıcaklık seviyelerine klasik sistemlere nazaran daha hızlı ulaştığı için düşük tüketim değerleri sunarlar.

Soğuk Hava Deposu Isıtma Sistemleri

Beton-Alti-Yerden-Isitma-Siltesi-4eef.jpg




-30 ila -40 derecede çalışan soğuk hava depolarınızdan çevreye yayılan soğuk hava nedeniyle deforme olacak temelleri ve döşemeleri korumak adına, ilgili alanlara ISITMAX Soğuk Oda Yerden Isıtma Şiltesi döşeyebilir, olası aksaklıkların önüne geçebilirsiniz.

Soğuk hava depolarında ve benzeri işleyişe haiz buz pateni pistlerinde yalıtım yapılsa dahi soğukluk dışarıya ulaşmakta, dış mekân toprağındaki nem soğuyup donarak tahribata yol açmaktadır. Bu tahribatın önüne geçmek, ISITMAX Soğuk Oda Yerden Isıtma Şilteleriyle artık mümkün! Kurulumu oldukça basit ve pratik olan yerden ısıtma şiltelerini düz ve geniş alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alanın dar ve köşeli olması durumunda ISITMAX Soğuk Oda Yerden Isıtma Kablolarını kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Yol ve Rampa Isıtma Sistemleri

Beton-Alti-Yerden-Isitma-Siltesi-4eef.jpg


Özellikle yoğun yağış alan bölgelerde, yolların buz ve kar nedeniyle kapanmasının engellenmesi ve araç geçiş güvenliğinin sağlanması amacıyla kullanılan ISITMAX Asfalt ve Beton Altı Yerden Isıtma Şiltesi, üzeri kum veya betonla kaplanması gerekmediğinden oldukça pratik montaj avantajıyla öne çıkmaktadır.

Rampa ve yollarda; araç ve yaya güvenliğini sağlamak için asfalt yada beton altından ısıtıcı şilte ve ısıtıcı kablolar ile kar buz önleme amaçlı uygulama gerçekleştirilir. Rampa ve yollarda uygulanan yerden ısıtma sistemi sayesinde sistem buz oluşumunu önceden algılayarak çalışır ve buzlanma riski ortadan kalkana kadar çalışmaya devam eder. Tam otomatik olarak çalışan yerden ısıtma sistemi özellikle fabrika giriş çıkış rampalarında, otopark giriş ve çıkışlarında, yoğun araç trafiğinin olduğu alanlar ile soğuk havalarda çabuk buzlanan köprü, viyadük gibi geçişlerde ideal ısıtma sistemleridir.

Çatı Isıtma Sistemleri


Çatı ve oluklarda birikecek karları eritmek, buz oluşumunu önlemek, bina ile yaya güvenliğini sağlamak için ısıtıcı şilte ve ısıtıcı kablolar ile çatı ısıtma sistemi düzenlenir. Çatı ısıtma sistemi sensörler ile kar ve buz oluşumunu önceden tahmin ederek otomatik olarak çalışmaya başlar ve buzlanma tehlikesi ortadan kalktığında devreden çıkar. Bu sayede sadece ihtiyaç halinde çalışarak düşük tüketim değerleri sunar.

Çatılar için kar buz eritme amacıyla tercih edilen elektrikli çatı ısıtma sistemi, sahip olduğu buzlanma dedektörü ile yalnızca ihtiyaç anında çalışır. Buzlanma dedektörü, nem-sıcaklık sensörü ve kontrol kutusundan oluşur. Buzlanmanın başladığını tespit ettiği anda, ısıtıcı kabloya enerji akışı sağlar ve ısıtma işlemi başlamış olur. Böylece gereksiz enerji sarfiyatı ve harcamanın önüne geçilmiş olur. Hava sıcaklığının çok düşük olmasına rağmen çatıda buzlanma yoksa, sistem devreye girmez.


DETAYLI BİLGİLER, DİĞER ÜRÜNLER VE İLETİŞİM İÇİN

www.isitmax.com

ADRESİNDEN BİLGİ EDİNEBİLİR VE BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst