iPad'e Türkiye'den rakip çıktı

jelly123

Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Bilgisayar üreticisi Exper, hafif yapısı, dokunmatik ekranı ve binlerce uygulama desteği ile bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştiren tablet PC pazarına EasyPad ile girdi.
Hem kurumsal hem de bireysel tüketiciler için geliştirilen Türkiye'nin ilk tablet bilgisayarı EasyPad'ler, farklı ekran büyüklükleri ve işletim sistemlerine sahip, her kullanıcı segmentine hitap edecek iki modelle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen Easypad basın toplantısında konuşan Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, son dönemde teknoloji tutkunlarının en çok satın almak istediği ürünler arasında yer alan tablet PC pazarına EasyPad ile yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Korkusuz, Exper olarak tüketicileri her zaman ileri teknoloji ürünleriyle buluşturduklarını dile getirerek, bunun en iyi örneklerinden birinin de EasyPad olduğunu kaydetti.

Gerek şık tasarımları gerekse güçlü donanım özellikleriyle geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden EasyPad'ler ile kullanıcılara kusursuz ve benzersiz bir mobil deneyim sunacaklarına işaret eden Korkusuz, yeni nesil işlemci, işletim sistemi ve grafik kartlarla en az dizüstü bilgisayarlar kadar verimli hale gelen tablet PC'ler pazarında, Exper olarak çok iddialı olduklarını ifade etti.

Korkusuz, EasyPad'ler için rekabetçi satış fiyatları da belirledik. Bunun için Migros ile önemli bir anlaşmaya imza attık. EasyPad serisinin Android işletim sistemine sahip olan ilk üyesi EasyPad P10AN'ı teknoloji tutkunları Migros mağazalarından özel tanıtım fiyatıyla, 599 liradan satın alabilecek" diye konuştu.

Exper Pazarlama Direktörü Mert Erinç ise EasyPad P10AN'nin 10.1 inç büyüklüğünde çoklu dokunmatik ekrana sahip olduğunu belirterek, "Nvidia Tegra 2 işlemci ve Android 2.2 işletim sistemine ve kullanılacak uygulamalara göre 7,5 saat pil ömrüne sahip olan EasyPad P10AN, geniş çevre ürün yelpazesi, binlerce uygulama desteğiyle ve yaklaşık 750 gram ağırlığıyla teknoloji tutkunlarının gün boyu yanlarından ayıramayacakları vazgeçilmezi olacak" dedi.

Erinç, pazardaki ilk Tegra 2 işlemciye sahip Easypad P10AN'de, kullanıcıların merakla bekledikleri Adobe Flash Player desteğinin de Exper farkıyla Easypad P10AN'de bulunduğunu belirtti.

Serinin diğer üyesi olan EasyPad P11MS hakkında da bilgi veren Erinç şunları ifade etti:

"11,6 inç büyüklüğünde çoklu dokunmatik ekrana, Intel işlemcili, SSD depolama ve Microsoft Home Premium işletim sistemine sahip olan EasyPad P11MS ile sektörde fark yaratacağız. Sadece günlük kullanım için değil kurumsal kullanım için de ideal bir ürün olarak geliştirdiğimiz EasyPad P11MS ile işletmeler temel ihtiyaçları haricinde ürün üzerinde kişisel çözümlerini kullanabilecek. ERP sistemlerine bağlanıp, yüksek performansta pek çok uygulamayı çalıştırabilecek. 649 dolar KDV fiyat ile satışa sunulan EasyPad P11MS ile yüksek çözünürlükle ekranı sayesinde HD uygulamalardan dahi üst seviyede performans elde edilebilecek."

cnnturk.com
 
zaten onlarda Ipad'e kalite olarak değil fiyat olarak rakip olmak için piyasa sürüldü bence fiyatına göre iyi bir makina
 
Ürünü biraz araştırırsanız,hemen hemen (belki de tüm) Türk lansmanlı şirketlerin yaptığı gibi bu ürünün de Çin menşeili bir üreticiden alınan cihazların üzerine ürün damgası yapıştırılmaktan başka bir şey olmadığını göreceksiniz.Ürüne gelince,keşke ram 1 gb olsaydı,o zaman ipad veyahut aynı kulvarda çıkacak olan galaxytab,xoom vb. cihazlarına rakip olabilir diyebilirdim.İllaki alacağım diyorsanız da,bir süre bekleyin,fiyatı gözle görünür derecede azalacaktır.
 
eXper ,easypad, Nvidia Tegra ..... Bunun neresi Türk anlamadım. Bana adımı sorduğunuzda, adımın hanyusang olduğunu söylesem, anne tarafından da baba tarafından da Türküm, kökenimiz ortaasya ya kadar uzanıyor desem, bana kaçınız inanırsınız?
 
applle ipad veya iphone hangi derdinize deva oluyorda acaba o kadar paraları bu saçma makinalara veriyorsunuz. acaba sizin yerinize işyerinde mesaiye mi kalıyor yoksa akşam yemek mi hazırlıyor. gençlikte acayip bir alışkanlık var fast food, kaliteli sigara, en pahalı telefon, saçma sapan sözde sosyal paylaşım siteleri olduğu söylenen ama insanı asosyal yapıp birbirinden uzaklaştıran siteler ve sonunda cebindeki bütün parayı harcayıp elinde hiç bir şey kalmayan beyinleri programlanmış, sürekli problemleri olan varlıklar.
 
anlamadığım nokta, biz bir direnç üretemezken nasıl bu teknolojiyi çıkarırız :) tüm parçalar yurtdışından geliyor biz monteliyoruz :)
 
applle ipad veya iphone hangi derdinize deva oluyorda acaba o kadar paraları bu saçma makinalara veriyorsunuz. acaba sizin yerinize işyerinde mesaiye mi kalıyor yoksa akşam yemek mi hazırlıyor. gençlikte acayip bir alışkanlık var fast food, kaliteli sigara, en pahalı telefon, saçma sapan sözde sosyal paylaşım siteleri olduğu söylenen ama insanı asosyal yapıp birbirinden uzaklaştıran siteler ve sonunda cebindeki bütün parayı harcayıp elinde hiç bir şey kalmayan beyinleri programlanmış, sürekli problemleri olan varlıklar.
bu gözle baktığın sürece anlamamak gayet normal bir telefon neden bir derde deva olsunki bir teknoloji varsa ve bunu kullanmak istersen alırsın para harcanmak için vardır kefenin cebi yok yemedik içmedik ev aldık araba aldık eee gençken para harcayamadıktan sonra yaşlandığımda parayı napacaksın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,319
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst