IP Kamera İle 10 Km Görüntü Aktarımını Nasıl Gerçekleştirebilirim?

Merhaba İnternet sadece merkez ofiste bulunuyor.

İnternet olmayan bir yerden görüntü aktarmak istiyorsunuz galiba. Sanırım IP cam ' e gerek olmayacaktır. Tabii işin uzmanlarının yorumları herzaman daha doğrudur. Benim bildiğim kadarıyla IP cam wifi olan yerlerde kullanmak için.
 
Merhaba,
Sanırım sizin projede engel tepede çıkacak.Merkez-depo birbirini görüyor ise problem yok. Depo-çiftlik birbirini görmüyor ve tepe yüksekliği problem ise bu iki yerin haberleşmesini sağlayacak bir noktaya ihtiyaç var. Mesela merkez ofis diğer iki noktayı ayrı ayrı görebiliyorsa çözüm olacaktır,ya da merkez-çiftlik depo-çiftlik bağlantısını sağlayabilecek bir 3. nokta lazım.
Tepeye ya da çiftliğin diğer iki noktadan biri ile iletişimi sağlayabilecek bir noktaya elektrik hattı çekip gerekli yükseklikte bir direk, uygun bir access point,uygun anten vb.. donanım aktarmayı sağlayacaktır.
Görüntü aktarımı için şartlar uygunsa ucundaki lnb'si modifiye edilmiş çanak antenler kullanılarak yapılabilir.
Şartlarınızın IP üzerinden iletişime uygun olup olup olmadığını anlamak için bir kroki-harita ile durumu açıklamanız olacaktır.
Selamlar...
 
İnterneti oraya taşımak mümkün değilmi , enerji kabloları üzerinden taşınıyor biliyorsunuz.
 
bu mesafede başarı biraz zor
 
fiber optik kablo düşenerek yapılabilir ama 2 3 adet kamera için maliyet fazla olur.Eğer ki düşünürseniz yardımcı olurum
 
ya da yakında bir yerlerde internet bağlantısı varsa nete verilerek görüntü uzaktan izlenebilir .Kablosuz haberleşme de olabilir ama problem yaşanabilmekte .En sağlıklı çözüm fiber haberleşme .Onda da dediğim gibi maliyet çok artar.
 
Bende arkadaşlara katılıyorum.Fİber optik maliyetli ama net bir atış olur.Çok da sağlam görüntü aktarırsın.Havai bir hat kullanman diğer arkadaşların da bahsettiği gibi hava şartlarıyla bile değişebiliyor.Çok uğraşırsın yaptığın işin arkasından.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,575
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Geri
Üst