IP Kamera - Öneri ?

megtorLas

Üye
Katılım
23 Eyl 2010
Mesajlar
165
Puanları
1
Merhabalar ,

İş yerlerimize kamera kurmaya karar vermiştik ,daha önce başka bir konuda söz etmiştim.Her neyse ,şimdi size şartları ve aradığımız özellikleri anlatacağım ,yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir açık bir kapalı depomuz var.Buralara 2'şerden 4 ,3'te işimizi görür ,kamera kurmak istiyoruz.Daha önce kapalı mekanlara bir çok Everest marka ip kamera kurdum.Ancak şimdikiler için çokta pahalı olmayan kameralar istiyorum.Aşağıda daha rahat olsun diye sıralıyorum...

-Kameranın uzaktan yön kontrolü yapılması şart değil ,belli bir güzergahı görmesi yeterli
-Ses alması ,yani uzaktan sesi duymamız da önemli değil.Olursa iyi olur ancak dediğim gibi şart değil.
-Kamera dış mekan olacağından (2 depo içinde) dış etkenlere karşı korunaklı olmalı.(yağmur ,kar ,rüzgar vs)
-Kablolu olabilir ancak mümkünse sadece güç kablosu kullanarak wifi üzerinden modeme bağlanabilir olabilirse daha güzel olur.Kablo masrafından ziyade aradaki farkı verip böyle bir kamera almak istiyoruz.
-Kamerayı elbette güçten besleyeceğiz.Ancak elektrik kesilmelerine karşı işleminin devamı için nasıl bir sistemleri var bilmiyorum ama böyle için pil yuvası olan yedek enerji için gibi bu şekil bir kamera olursa daha güzel olur.Bu da çok şart değil ama olması tercih sebebimiz.

----Son olarak kayıt olayı var.Everest marka kameraları uzaktan bir program ile ağ üzerinden ya da uzaktan pc'yi açık bırakıp kaydedebiliyoruz.Bize haftada bir kaydedip silse yeterli.Alacağım kameraları pc üzerine kaydedip(ek bir harddiske mesela) el ile silmemiz mümkün.Yani bunun için ayrı düzene ihtiyacımız yok.

Yukarı da elektrik kesintilerine karşı yazdığım şey için ,ekstra kayıt makineleri mevcut,biliyorum,enerji de sağlıyor ancak masrafı olabildiğince az tutmak istiyoruz.


Şimdilik aklıma gelen sorun ve isteklerimiz bunlar.En ufak bir bilgi,tecrübe her şey önemli benim için ,şimdiden teşekkürler...
 
Aynı durumu onlara da mail atıp genel bir fiyat isteyeceğim ,teşekkürler ,başka fikri olan varsa da olabilir faydası
 
Mailime dönüş yapmadılar ,hiç önerisi olan yok mu bu konuda ? Tecrübesi olan ,yapan - yaptırtan ? :)
 
istedigin tarzda bir cok kamera var harcamak istedigin rakkamı ( bütcenide yazsan ) daha iyi teklifler alırsın
 
En makul ücrete işimi görecek kamera şuan için ideal ,daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadığımdan şu fiyat diyemiyorum.Başkalarına "yaptıranlar" var yüksek ücret diyorlar ,7 kamera kurulmuş mesela ,bir kayıt cihazı ,cihazları internetten yazıyorum maliyeti 1000Tl ise mesela 4000Tl gibi paralar ödenmiş.Bu sebepten "şu fiyat" diyemiyorum sayın erenoglu ,ama dediğim gibi en makul düzeyde ve düşük fiyattaki ya da herhangi bir öneri de işimi görebilir ,en azından fikir verebilir.

Teşekkürler ilginiz için
 
ben avermedia kullandım fakat avermedia nın dış ortam modeli yok. kendim plastik muhafaza içine koydum. orijinal birşey oldu. ithalatçısı bile mest oldu dış ortam haline. :) dikkat etmen gereken wireless koptuğunda otomatik yeniden bağlanabiliryormu sisteme.
 
Buna da dikkat edeyim önemli bir detay ,sağolun
 
m, ancak adamların bu kadar ısrarla gece ve gunduz cok net görüntü demelerini anlamıyorum .
Bildigin idda ediyor yani .
Her aradığımda da basından savmıyor anlatıyorda anlatıyo
 
gece görüntüsü 4 /4 lük bir kamera yok anca speed dome alman gerek ama minumum ışık ta bir çok kamera mükemmel görüntü veriyor kamerada aynı insan gözü gibidir zifir karanlıkta kim görebilir ama bir mum ışıgı bile insana 2-3 metre görüş alanı saglar kamerada aynı sistemde çalısıyor .:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,558
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst