invertor hız ayarı

drizzt

Üye
Katılım
24 Tem 2010
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
34
atv12 invertörüm var bu invertörün hızını panelden değiştirmek istiyorum hangi fonksiyonu kullanarak tam bir çözüm edinirim?şimdiden teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba

Panelde modbus haberleşmesini seçerek sürücü ile modbustan haberleşmen, daha sonrada hızını değiştirmek için hız parametresinin modbus adresini bilmen gerekli.
 
Teşekkürler peki hız parametresinin modbus adresini nasıl öğrenebilirm
 
ATV12 serisi sürücünün parametrelerini anlatan bir manuelde belirtilmiş olmalıdır.
Modbus adres listesi olmalı
 
Merhabalar hocam.Üniversitede yapacağımız sunum için C32 serisi FP0 model temel ve ileri düzey matematik işlemlerini bulmamız istendi. Temel düzeyi bulduk (F20,F21...) ancak ileri düzeyleri bulamadık. Yani integral, türev vb. gibi işlemleri... Forumlarda aradım ancak bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba

PLC ler yapılan aritmatik işlemler, belirli kalıplar içerisinde plc nin çevrim süresini etkilemeyecek yapıda oluşturulur.İntegral ve türev gibi komutlar plc yi yorabileceğinden çevrim süresinin uzamasına sebep olacağından fazla tercih edileceğini düşünmüyorum.

Bu sebepten Panasonic plc de de bu komutlar yok.Bunun dışında olan bazı komutlar. Absolute,Tan,Cos,Sin,Cartesian,Arcsin,Natural logarithm,Logarithm,Square root vb.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,016
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst