Inverter'le taşıma band'ı çalıştırma

cılga

Üye
Katılım
10 Kas 2022
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
44
Ustalarım mrh elimde 1 adet yükleme bant 'ı var 4 hp gücünde 5 kw lık inverter alırsam 12 voltluk araç aküsünden araç çalışırken inverter le yükleme bandını çalışırtırabilirmiyim bilgileriniz için tsk ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
benim anladığım elinde 4 hp dc motor var ve siz bunu 5 kwlık bir inverterle çalıştırabilir miyim mi? yoksa 4 hp ac motor var ve bunu 5 kwlık bir inverterle çalıştırabilir miyim mi? her iki durumda da dolaylı olarak evet. soft start kullanırsan olabilir ama normal kalkış yapıyorsa olmaz. demaraj akımı inverteri çökertir.
 
İnvertör çıkışı, kaç volt/kaç faz onu beliritmemişsin.
 
4 kw sanırım bandın .alışma gücü. Öncelikle hp yi kw ye çevirmeniz lazım. Yüzde 30 gibi fazlasıyla çalıştırabilir. Demerajı da dikkate almak lazım veya soft starter ile yol vermeli.
İnverterle çalıştırma konusuna gelince hangi 12 volt akü ile dediğiniz 5 kw yi sağlayabilirsiniz!?? Bunun için epeyce bir adet aküye ihtiyaç olacak. Tabi çalışma süresi de önemli.
 
Merhabalar.
1500 watt 12 volt tam sinüs inverterı 72 amper aküye sahip araca çalışır konumda bağladım ve PVC boru kaynak makinası çalıştırdım.
Gaz vermesem araba stop edecek duruma geliyordu.
12 volt la 5 kW inverter zannediyorum çalışmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst