invertör farkı

invertör klima daha iyidir bence invertör klima al sen
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
inverter klima gayet doğru bir seçimdir. en avantajlı yanı voltaj dalgalanmalarından çok sık etkilenmeyen yönünün olmasıdır. ama en büyük dez avantajı arızanın meydana gelmesi durumunda kalifiye eleman bularak gidermeniz sıkıntı yaratbilir. en acısı garani süresi dolduysa klimanız deneme tahtası haline gelir ki bunuda gözardı etmemek gerekir diye düşünüyorum.
 
inverter alırsan daha iyi olur pahalı olabilirr ama ısıtma ve soğutma katsayıları daha yüksekk ve enerji sarfiyatının az olması veddee sessiz olmasıı bence hemen bir arçelik inverter all
 
senin klimada sorun olabilir kullanma kılavuzundan çalışma şekillerine bakarak bilgi alabilkirsin ama anlattığına göre benim tahminimce termostatta bi sorun olabilir
 
Arkadaşlar biraz sonra bahsedeceğim konuda bilgisi olup beni aydınlatan olursa çok sevineceğim. Benim evde General fujitsu soğutmada 19000 btu, ısıtmada 25000 btu gücünde inverter klima var. İnverter klimalar hakkında bildiğim, klima devamlı olarak çalışır, ortam ayarlanan ısıya geldiğinde çalışma gücünü kendisi düşürür. Her defasında durup tekrar çalışma yapmayarak fazladan elektrik kaybını önler. Çünkü klimalar en çok elektriği ilk çalışmaya başladıklarında harcıyorlar. Gelelim benim sorunuma, benim inverter klima , 10 dakikada bir duruyor, motor durunca sıcak hava üflemeyi kesiyor. 1 dakika sonra tekrar motor çalışmaya başlıyor. İnverter klima olduğu için çalışmasının hiç durmaması lazım, sadece devrin düşmesi lazım. İnverter diye daha pahalıya aldım , elektrikten tasarruf ederek daha karlı olurum diye düşünmüştüm. Benim klimada bir sorun mu var acaba, bu konu hakkında bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

Arkadaşım klima invertede olsa ayarlanan oda rejimini yakaladıktan sonra eğer kısa süreli ısı değişimi olmuyorsa oda durur. Mantığı ekonomi klimanda bir sorun yok. Tekrar çalışsa bile inverter olduğu için yavaş yavaş çalışarak demaraj akımı düşük olarak başlar bunun için diğer kompresörler gibi yükte kalkmaz. Kolay gelsin .:)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst